1. blackfriday
  2. De’Longhi PrimaDonna Soul ECAM 610.75.MB

De'Longhi PrimaDonna Soul ECAM 610.75.MB Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van De'Longhi PrimaDonna Soul ECAM 610.75.MB 132217055. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op De'Longhi PrimaDonna Soul ECAM 610.75.MB. 

Specificaties De'Longhi PrimaDonna Soul ECAM 610.75.MB
MerkDeLonghi
Fabrikantcode132217055

Over DeLonghi 132217055

Met de De'Longhi PrimaDonna Soul ECAM 610.75.MB geniet je optimaal van elk kopje koffie, dankzij de geavanceerde Bean Adapt technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de koffiebonen al hun heerlijke aroma's behouden en naar een hoger niveau worden getild. De machine past automatisch de maalgraad en hoeveelheid aan op basis van de koffiebonen die je gebruikt, waardoor je altijd de perfecte kop koffie zet. Het gebruiksvriendelijke touchscreen display biedt maar liefst 21 verschillende recepten waaruit je kunt kiezen. Of je nu zin hebt in een hele kan koffie, verfrissende ijskoffie of een kopje thee, met de De'Longhi PrimaDonna Soul ECAM 610.75.MB is het allemaal mogelijk. Daarnaast kun je de machine ook bedienen via de handige app, waarmee je toegang hebt tot extra functies. Pas elk recept aan naar jouw persoonlijke smaak en sla deze op onder je eigen gebruikersprofiel voor een gepersonaliseerde koffie-ervaring. Dankzij het latteCrema systeem geniet je altijd van een heerlijke volle schuimlaag op jouw cappuccino. Het stevige schuim en de koffie worden altijd op de perfecte temperatuur geserveerd, dankzij het dubbele thermoblock. Mocht er onverhoopt iets misgaan met de koffiemachine, dan biedt De'Longhi in zowel Nederland als België een uitstekende service aan huis met eigen monteurs. Met de De'Longhi PrimaDon.

Pluspunten
  • Dankzij de Bean Adapt Technology kun je de maalgraad, infusie en de hoeveelheid koffie aanpassen voor elke nieuwe zak bonen. Je kunt kiezen uit 21 verschillende koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte, hoeveelheid en temperatuur kunt aanpassen. Met het touchscreen kleurendisplay is het gemakkelijk om de espressomachine te bedienen, dankzij een uitgebreid menu met keuzeopties.

Minpunten
  • Je kunt geen 2 melkspecialiteiten tegelijkertijd bestellen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de De'Longhi PrimaDonna Soul ECAM 610.75.MB

Bekijk of de De'Longhi PrimaDonna Soul ECAM 610.75.MB mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de DeLonghi 132217055, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!