1. blackfriday
  2. De’Longhi Magnifica EVO ECAM290.61.SB

De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.61.SB Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.61.SB 132217075. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.61.SB. 

Specificaties De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.61.SB
MerkDeLonghi
Fabrikantcode132217075

Over DeLonghi 132217075

Met de De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.61.SB maak je moeiteloos een heerlijke cappuccino met slechts één druk op de knop, dankzij het geavanceerde LatteCrema systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat het melkreservoir een zacht en romig melkschuim produceert voor jouw perfecte kopje koffie. Met de handige My Latte knop kun je je eigen koffie personaliseren door de gewenste hoeveelheid melk in te stellen. Naast cappuccino kun je ook kiezen uit espresso, koffie of heet water, allemaal met slechts een paar eenvoudige klikken op de intuïtieve kleurenpictogrammen. Met de De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.61.SB kun je de sterkte van je koffie aanpassen met behulp van drie verschillende niveaus, waardoor je kunt wisselen tussen verschillende intensiteiten. Geniet je ook graag van een kopje cafeïnevrije koffie? Geen probleem! Deze volautomatische machine heeft een apart vakje in het bonenreservoir waar je gemalen koffie kunt gebruiken om een heerlijke decaf te zetten. En het beste van alles is dat het melkreservoir na gebruik eenvoudig in de vaatwasser kan worden gereinigd, waardoor het onderhoud een fluitje van een cent is. Bij De'Longhi begrijpen we dat een goede koffiemachine niet alleen geweldig moet werken, maar ook betrouwbare service en ondersteuning moet bieden. Daarom bieden wij in Nederland en België een.

Pluspunten
  • Met één druk op de knop zet je een cappuccino. Je kunt kiezen uit 3 koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte en hoeveelheid kunt aanpassen. De machine bedien je eenvoudig met handige kleurenicoontjes, waardoor je snel een kopje koffie kunt zetten.

Minpunten
  • Een koffiemachine met een plastic behuizing is minder duurzaam dan een machine van roestvrijstaal.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.61.SB

Bekijk of de De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.61.SB mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de DeLonghi 132217075, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!