1. blackfriday
  2. De’Longhi Dedica Arte EC 885.GY Grijs

De'Longhi Dedica Arte EC 885.GY Grijs Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van De'Longhi Dedica Arte EC 885.GY Grijs 132106251. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op De'Longhi Dedica Arte EC 885.GY Grijs. 

Specificaties De'Longhi Dedica Arte EC 885.GY Grijs
MerkDeLonghi
Fabrikantcode132106251

Over DeLonghi 132106251

De De'Longhi Dedica Arte EC 885.GY Grijs is een compacte en stijlvolle pistonmachine die een krachtige stoompijp bevat. Met zijn breedte van slechts 15 centimeter neemt hij weinig ruimte in beslag op het aanrecht. Bij de machine ontvang je ook een handige melkkan en tamper, zodat je meteen aan de slag kunt met het zetten van heerlijke koffie. Met dit koffiezetapparaat kun je zowel enkele als dubbele espresso's zetten. Op de warmhoudplaat kun je je kopje voorverwarmen, zodat de koffie langer warm blijft. Dankzij de uitneembare dubbele lekbak passen alle formaten bekers en mokken onder de koffie-uitloop. Het bedienen van de machine is eenvoudig dankzij de drie knoppen op het handige bedieningspaneel. Na het zetten van je koffie kun je met de krachtige stoompijp zelf luchtig melkschuim maken voor een heerlijke cappuccino of latte macchiato. Het is wel belangrijk om te vermelden dat het leren zetten van smaakvolle koffie wat tijd en geduld kost, en dat dit proces minder eenvoudig is dan bij een volautomatische espressomachine. Met de De'Longhi Dedica Arte EC 885.GY Grijs haal je een compact en gebruiksvriendelijk koffiezetapparaat in huis. Geniet van de heerlijke aroma's van zelfgemaakte koffie en experimenteer met verschillende smaken en melkrecepten. Met de krachtige stoompi.

Pluspunten
  • De krachtige stoompijp maakt snel melkschuim zonder belletjes. Met de tamper en melkkan begin je meteen met koffiezetten. Dankzij het compacte formaat neemt hij minder ruimte in beslag op je keukenblad dan andere pistonmachines.

Minpunten
  • Zonder koffiemolen maal je zelf geen koffiebonen fijn, deze koop je apart. Bij regelmatig gebruik vul je het waterreservoir van 1 liter vaak bij.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de De'Longhi Dedica Arte EC 885.GY Grijs

Bekijk of de De'Longhi Dedica Arte EC 885.GY Grijs mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de DeLonghi 132106251, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!