1. Braun PowerBlend 9040 Zwart

Braun PowerBlend 9040 Zwart Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Braun PowerBlend 9040 Zwart 0X22311084. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Braun PowerBlend 9040 Zwart. 

Specificaties Braun PowerBlend 9040 Zwart
MerkBraun
Fabrikantcode0X22311084

Over Braun 0X22311084

Met de Braun PowerBlend 9040 Zwart haal je een krachtige powerblender in huis. Deze blender heeft een indrukwekkend vermogen van 1.600 watt, waardoor hij moeiteloos alle soorten ingrediënten mixt. Bediengemak staat voorop met de handige iTextureControl. Op het display kies je eenvoudig een van de 18 automatische blendprogramma's, waarna je de gewenste textuur van je drankje kunt selecteren. Dit is ideaal als je bijvoorbeeld liever een dun sapje hebt. Dankzij de TriAction technologie blijven de ingrediënten niet hangen aan de bovenkant van de blenderkan. Hierdoor worden alle stukken fruit efficiënt naar het menggedeelte geleid. Naast het maken van heerlijke drankjes, kun je met de speciale kookfuncties van de Braun PowerBlend 9040 Zwart ook warme sauzen en soepen bereiden. En na gebruik hoef je je geen zorgen te maken over het schoonmaken, want met het handige schoonmaakprogramma reinig je de blender grondig. Bovendien kunnen de losse onderdelen gewoon in de vaatwasser gereinigd worden. Met zijn krachtige vermogen en handige functies is de Braun PowerBlend 9040 Zwart de ideale blender voor iedereen die graag creatief in de keuken bezig is.

Pluspunten
  • Je gebruikt deze krachtige powerblender vaak achter elkaar en mixt er harde ingrediënten mee. Dankzij de iTextureControl bepaal je helemaal naar eigen wens de textuur van je smoothie. Je maakt van rauwe ingrediënten een warme saus of soep, dankzij de kookfunctie. Je gebruikt deze krachtige powerblender vaak achter elkaar en je mengt er harde ingrediënten mee. Met de iTextureControl bepaal je helemaal naar eigen wens de textuur van je smoothie. Dankzij de kookfunctie maak je van rauwe ingrediënten een warme saus of soep.

Minpunten
  • Er wordt geen extra blendbeker meegeleverd, zodat je ook sapjes voor onderweg kunt maken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Braun PowerBlend 9040 Zwart

Bekijk of de Braun PowerBlend 9040 Zwart mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Braun 0X22311084, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!