1. Bourgini Sandwich Maker XXL Zwart

Bourgini Sandwich Maker XXL Zwart Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Bourgini Sandwich Maker XXL Zwart 12.5010.01.00. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Bourgini Sandwich Maker XXL Zwart. 

Specificaties Bourgini Sandwich Maker XXL Zwart
MerkBourgini
Fabrikantcode12.5010.01.00

Over Bourgini 12.5010.01.00

Met de Bourgini Sandwich Maker XXL Zwart maak je moeiteloos meerdere grote tosti's tegelijkertijd. De platen die het brood verwarmen zijn maar liefst 60% groter dan die van vergelijkbare tosti-apparaten, waardoor je extra grote en smaakvolle tosti's kunt bereiden. De geribbelde ijzers zijn voorzien van een hoogwaardige antiaanbaklaag, waardoor je tosti's niet aan de platen blijven plakken. Bovendien maakt deze antiaanbaklaag het schoonmaken van de sandwich maker een fluitje van een cent. De handige temperatuurlamp geeft aan wanneer het tosti-ijzer op de juiste temperatuur is, zodat je altijd perfect knapperige tosti's kunt maken. Dankzij de antislipvoetjes blijft het apparaat stevig op zijn plaats staan tijdens het gebruik, zelfs wanneer je het aanraakt. De handvatten blijven koel, waardoor je de grill veilig kunt openen zonder je handen te verbranden. En als je weinig ruimte hebt in je keukenkastje, kun je het tosti-apparaat eenvoudig verticaal opbergen, zodat het minder ruimte inneemt. Met de Bourgini Sandwich Maker XXL Zwart geniet je niet alleen van heerlijke tosti's, maar ook van het gemak en de veelzijdigheid die dit apparaat biedt. Maak eenvoudig en snel meerdere tosti's tegelijkertijd, zonder gedoe en met een perfect resultaat. Voeg je favoriete ingrediënten toe, zoals ka.

Pluspunten
  • Je sluit het contact van de grill af, zodat je de ingrediënten goed kunt aandrukken en ze gelijkmatig kunnen opwarmen. Dankzij de antiaanbaklaag blijven de ingrediënten niet aan de bakplaat kleven. Je weet precies wanneer de grill op temperatuur is dankzij het temperatuurlampje.

Minpunten
  • Er is geen vetafvoersysteem dat het vet opvangt, waardoor er meer vet op de grill achterblijft.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Bourgini Sandwich Maker XXL Zwart

Bekijk of de Bourgini Sandwich Maker XXL Zwart mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Bourgini 12.5010.01.00, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!