1. Bosch VitaPower Serie 8 MMBV625M vacuum blender

Bosch VitaPower Serie 8 MMBV625M vacuum blender Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Bosch VitaPower Serie 8 MMBV625M vacuum blender MMBV625M. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Bosch VitaPower Serie 8 MMBV625M vacuum blender. 

Specificaties Bosch VitaPower Serie 8 MMBV625M vacuum blender
MerkBosch
FabrikantcodeMMBV625M

Over Bosch MMBV625M

Met de Bosch VitaPower Serie 8 MMBV625M vacuum blender maak je niet alleen heerlijke smoothies en sauzen, maar behoud je ook nog eens alle gezonde vitaminen en voedingsstoffen. Dankzij de speciale vacuum technologie zuigt de blender alle lucht uit de kan voordat hij begint met mixen, waardoor de vitaminen optimaal behouden blijven. Dit zorgt niet alleen voor een gezondere smoothie, maar ook voor een langere versheid. Deze blender is perfect voor onderweg, dankzij de meegeleverde vacuüm to go fles met dop. Zo kan je jouw smoothie gemakkelijk meenemen en genieten van een gezonde boost gedurende de dag. De blenderkan heeft een inhoud van 1,5 liter en is gemaakt van stevig tritan materiaal, dat bestand is tegen temperaturen tot aan 60 °C. Daarnaast beschikt de blender over een krachtige motor met 1000 watt vermogen, waardoor hij zelfs in staat is om ijs te crushen. Na gebruik kan je de losse onderdelen eenvoudig reinigen in de vaatwasmachine, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is. Met de Bosch VitaPower Serie 8 MMBV625M vacuum blender kan je dus niet alleen genieten van heerlijke en gezonde smoothies, maar ook van het gemak en de kracht van deze hoogwaardige blender.

Pluspunten
 • Dankzij de vacuümfunctie blijven vitaminen en mineralen beter behouden en mix je een gladde smoothie die langer vers blijft

  .

  Deze functie zorgt ervoor dat de smoothie niet oxideert en zijn voedingsstoffen behoudt

  .

  Dankzij de traploos instelbare snelheid en pulsstand heb je veel invloed op het eindresultaat

  .

  Je kunt de snelheid en intensiteit van het mixen precies aanpassen aan je eigen voorkeur. De blender heeft een handige schoonmaakfunctie en de losse onderdelen reinig je gemakkelijk in de vaatwasmachine

  .

  Dit maakt het schoonmaken na het mixen snel en eenvoudig.

Minpunten
 • De blender heeft geen soepmaakprogramma.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Bosch VitaPower Serie 8 MMBV625M vacuum blender

Bekijk of de Bosch VitaPower Serie 8 MMBV625M vacuum blender mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Bosch MMBV625M, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!