1. Bosch MMB6172S VitaPower Serie 4

Bosch MMB6172S VitaPower Serie 4 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Bosch MMB6172S VitaPower Serie 4 MMB6172S. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Bosch MMB6172S VitaPower Serie 4. 

Specificaties Bosch MMB6172S VitaPower Serie 4
MerkBosch
FabrikantcodeMMB6172S

Over Bosch MMB6172S

Met de Bosch MMB6172S VitaPower Serie 4 maak je niet alleen heerlijke, maar ook gezonde smoothies. De krachtige motor van 1.200 watt zorgt ervoor dat de messen met een indrukwekkende snelheid van 30.000 rotaties per minuut draaien. Hierdoor krijg je gegarandeerd gladde smoothies zonder stukjes. Het ProPerformance systeem van deze blender maakt het bereiden van je favoriete drankjes snel en moeiteloos. Dankzij de krachtige motor kun je zonder problemen harde ingrediënten, zoals ijs en verschillende soorten noten, toevoegen aan je smoothies. De glazen blenderkan heeft een ruime inhoud van 1,5 liter en is voorzien van een handige literaanduiding. Maar deze blender is niet alleen geschikt voor koude ingrediënten. Je kunt er ook warme ingrediënten mee mixen en zelfs sauzen maken. Na gebruik hoef je je geen zorgen te maken over de afwas, want alle losse onderdelen van de Bosch MMB6172S VitaPower Serie 4 kunnen gewoon in de vaatwasser. Kies voor gemak en geniet elke dag van heerlijke en gezonde smoothies met deze krachtige blender.

Pluspunten
  • Je mengt smoothies voor 3 tot 4 glazen in de blenderkan met een inhoud van 1,5 liter. De blenderkan van glas is bestand tegen hitte, dus je kunt er ook warme sauzen en soepen in mixen. Na gebruik kun je de blenderkan, het deksel en het mes gemakkelijk schoonmaken in de vaatwasmachine.

Minpunten
  • Een glazen blenderkan is behoorlijk zwaar en kwetsbaar.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Bosch MMB6172S VitaPower Serie 4

Bekijk of de Bosch MMB6172S VitaPower Serie 4 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Bosch MMB6172S, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!