1. Bosch KIR41NSE0

Bosch KIR41NSE0 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Bosch KIR41NSE0 KIR41NSE0. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Bosch KIR41NSE0. 

Specificaties Bosch KIR41NSE0
MerkBosch
FabrikantcodeKIR41NSE0

Over Bosch KIR41NSE0

Met de Bosch KIR41NSE0 kun je jouw boodschappen langer vers houden dankzij de constante bewaartemperatuur. De FreshSense sensoren zorgen ervoor dat de binnentemperatuur altijd gelijk blijft, zodat jouw voedsel altijd op de juiste temperatuur bewaard wordt. De MultiBox met gegolfde bodem is perfect voor het bewaren van groenten en fruit, omdat er minder condensatie ontstaat en ze dus langer vers blijven. Deze koelkast biedt ook voldoende ruimte om al jouw etenswaren op te slaan. Met 4 deurvakken en 4 verstelbare plateaus kun je al je boodschappen netjes organiseren. Met een koelinhoud van 204 liter is er genoeg ruimte voor de wekelijkse boodschappen van een huishouden van 3 tot 4 personen. En het beste van alles is dat deze koelkast zeer stil is, met een geluidsniveau van slechts 35 decibel. Dus zelfs als je een open keuken hebt, zul je geen last hebben van harde geluiden. Kies voor de Bosch KIR41NSE0 en geniet van een koelkast die niet alleen zorgt voor optimale versheid van jouw boodschappen, maar ook nog eens praktisch en stil is.

Pluspunten
  • FreshSense-sensoren zorgen ervoor dat de temperatuur constant blijft, waardoor boodschappen langer vers blijven. Met de MultiBox-groentelade met gegolfde bodem kun je groenten en fruit beter bewaren. Vanwege het lage geluidsniveau van 35 decibel hoor je nauwelijks dat hij aan staat.

Minpunten
  • Heeft minder ruimte dan de meeste 1-deurskoelkasten, met een koelinhoud van 204 liter. Heeft een lagere koelkwaliteit in de basisklasse en is minder goed in het bewaren van je boodschappen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Bosch KIR41NSE0

Bekijk of de Bosch KIR41NSE0 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Bosch KIR41NSE0, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!