1. blackfriday
  2. Bosch KGN392LBF

Bosch KGN392LBF Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Bosch KGN392LBF KGN392LBF. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Bosch KGN392LBF. 

Specificaties Bosch KGN392LBF
MerkBosch
FabrikantcodeKGN392LBF

Over Bosch KGN392LBF

De Bosch KGN392LBF is een energiezuinige koel-vriescombinatie die ideaal is voor huishoudens van 5 personen of meer. Met energieklasse B bespaar je op je jaarlijkse energiekosten en draag je bij aan een beter milieu. Deze koel-vriescombinatie beschikt over 2 vershoudzones waarin je verse etenswaren langer kunt bewaren. In de 0-gradenzone kun je bijvoorbeeld je biefstuk perfect op temperatuur houden, terwijl je in de VitaFresh XXL lade je verse aardbeien kunt bewaren. Het resultaat? Minder verspilling van voedsel! Een van de grote voordelen van de Bosch KGN392LBF is dat het koel- en vriesgedeelte afzonderlijk van elkaar worden gekoeld. Dit betekent dat je boodschappen niet uitdrogen en dat je diepvriespizza's niet de geur van andere voedingsmiddelen overnemen. Daarnaast produceert deze koelkast slechts 35 decibel aan geluid, waardoor je amper merkt dat hij aanstaat. Zo kun je dus ongestoord genieten van een spannende film of serie zonder gestoord te worden door het geluid van je koelkast. De Bosch KGN392LBF combineert energiezuinigheid, efficiëntie en gebruiksgemak op een unieke manier en is daarmee een absolute aanwinst voor elke keuken.

Pluspunten
  • In de extra koude VitaFresh lade met aanpasbare luchtvochtigheid blijven je boodschappen langer vers. De koelkast heeft energieklasse B en is daardoor energiezuinig en milieuvriendelijk. Met een geluidsniveau van slechts 35 decibel is hij nauwelijks hoorbaar wanneer hij aanstaat.

Minpunten
  • De ijskast heeft geen BigBox vrieslade voor jouw hoge ijstaart.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Bosch KGN392LBF

Bekijk of de Bosch KGN392LBF mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Bosch KGN392LBF, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!