1. blackfriday
  2. Bosch KAN95AIEP side by side

Bosch KAN95AIEP side by side Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Bosch KAN95AIEP side by side 712.015. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Bosch KAN95AIEP side by side. 

Specificaties Bosch KAN95AIEP side by side
MerkBosch
Fabrikantcode712.015

Over Bosch 712.015

De Bosch KAN95AIEP side by side set is de ideale oplossing voor het koelen en invriezen van al jouw boodschappen. Met deze set heb je zowel een koelkast als een vriezer in huis, die je gemakkelijk aan elkaar kunt koppelen met de meegeleverde verbindingsset. De ruime koelkast biedt voldoende plek voor de boodschappen van 5 personen of meer. Dankzij energieklasse D verbruikt dit apparaat weinig energie, waardoor je kunt besparen op je energierekening. Daarnaast beschikt de koelkast over een handige vershoudzone, waarin je spitskool en veldsla langer vers blijven. De FreshSense sensoren zorgen ervoor dat de koeltemperatuur constant blijft, waardoor al je boodschappen optimaal gekoeld blijven. Met de Bosch KAN95AIEP side by side set haal je niet alleen een functionele en energiezuinige koelkast en vriezer in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je keuken. De koelkast zit links, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot al je gekoelde producten. Met deze set ben je verzekerd van optimale koelprestaties en een efficiënte indeling, zodat je al je boodschappen overzichtelijk kunt bewaren.

Pluspunten
  • Met deze set heb je meteen een koelkast en een vriezer in huis. In de vershoudzone van de koelkast blijven groenten en fruit langer vers. De ijstwister zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk ijsblokjes hebt, zodat je ze niet meer zelf hoeft te maken.

Minpunten
  • Let daarom goed op of het gewicht en de grootte van de modellen de bezorging kunnen compliceren, zodat je zeker weet dat ze op de gewenste plek passen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Bosch KAN95AIEP side by side

Bekijk of de Bosch KAN95AIEP side by side mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Bosch 712.015, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!