1. Bosch HSG636BS1

Bosch HSG636BS1 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Bosch HSG636BS1 HSG636BS1. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Bosch HSG636BS1. 

Specificaties Bosch HSG636BS1
MerkBosch
FabrikantcodeHSG636BS1

Over Bosch HSG636BS1

Met de Bosch HSG636BS1 solo stoomoven bereid je op een gezonde manier heerlijke maaltijden met vlees, vis en groenten. Door gebruik te maken van stoom behouden je gerechten hun structuur en vitamines. Maar dat is niet alles, deze stoomoven maakt ook gebruik van stoominjecties tijdens het bakken, waardoor je gerecht nooit uitdroogt. De Bosch HSG636BS1 heeft ook een turbo heteluchtfunctie, waardoor je op meerdere niveaus kunt bakken. Deze functie zorgt er ook voor dat de oven sneller en gelijkmatiger opwarmt, waardoor je energie bespaart. En als je niet zeker weet welke ovenstand je moet gebruiken, hoef je je geen zorgen te maken. Met maar liefst 46 automatische programma's kiest de oven zelf de juiste instellingen voor jouw gerecht. Maar dat is nog niet alles! Deze stoomoven is ook nog eens heel gemakkelijk schoon te maken. De katalytische wanden van de oven nemen vuil op en verbranden dit, waardoor je na gebruik de oven in een handomdraai weer schoon hebt. Met de Bosch HSG636BS1 haal je een veelzijdige en gebruiksvriendelijke stoomoven in huis.

Pluspunten
  • De stoomfunctie is bruikbaar voor het koken van vis, vlees en groenten. Stoominjecties voegen regelmatig stoom toe om te voorkomen dat je gerecht uitdroogt tijdens het bereidingsproces. Beheer de knapperigheid van je broodjes uit de oven dankzij de aanpasbare luchtvochtigheid.

Minpunten
  • De oven heeft geen magnetronfunctie om restjes eten te verwarmen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Bosch HSG636BS1

Bekijk of de Bosch HSG636BS1 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Bosch HSG636BS1, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!