1. blackfriday
  2. Bosch HLN39A050U

Bosch HLN39A050U Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Bosch HLN39A050U HLN39A050U. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Bosch HLN39A050U. 

Specificaties Bosch HLN39A050U
MerkBosch
FabrikantcodeHLN39A050U

Over Bosch HLN39A050U

De Bosch HLN39A050U is een modern inductie fornuis dat je keuken naar een hoger niveau tilt. Met een breedte van 60 centimeter biedt dit fornuis voldoende ruimte om heerlijke maaltijden te bereiden. Dankzij de middenklasse bereidingskwaliteit heb je talloze mogelijkheden om te bakken en te koken, zodat je je culinaire vaardigheden naar een nieuw niveau kunt tillen. Dit inductie fornuis is uitgerust met een speciale kookzone met boostfunctie, perfect voor het bereiden van wokgerechten. De kookplaat schakelt automatisch uit wanneer je de pan verwijdert, wat niet alleen handig is, maar ook energiebesparend werkt. Daarnaast beschikt de oven over een timer die automatisch de oven uitschakelt wanneer de tijd verstreken is. Zo hoef je je nooit meer zorgen te maken dat je gerechten te lang in de oven staan. Een ander handig kenmerk van dit fornuis is de extra opbergruimte in de lade onder de oven. Hier kun je eenvoudig uitsteekvormpjes, bakpapier en een deegroller bewaren, zodat je altijd alles bij de hand hebt tijdens het bakken. Let wel op: de benodigde 5-polige Perilex stekker wordt niet meegeleverd, dus vergeet niet om deze apart te bestellen. Het installeren van de stekker aan de kookplaat moet worden gedaan door een elektricien, omdat de aansluiting van elk stopcontact anders is. Met de Bosch HLN39A050U wordt k.

Pluspunten
  • Met een kookkwaliteit van het gemiddeld niveau heb je meer opties om gerechten te bereiden. Breng water extra snel aan de kook met de boostfunctie op de kookzone. Het fornuis heeft een handige lade onder de oven voor extra opbergruimte.

Minpunten
  • De kookplaat biedt geen plaats voor langwerpige of grote pannen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Bosch HLN39A050U

Bekijk of de Bosch HLN39A050U mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Bosch HLN39A050U, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!