1. blackfriday
  2. Bosch GSN54DWCV

Bosch GSN54DWCV Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Bosch GSN54DWCV GSN54DWCV. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Bosch GSN54DWCV. 

Specificaties Bosch GSN54DWCV
MerkBosch
FabrikantcodeGSN54DWCV

Over Bosch GSN54DWCV

De Bosch GSN54DWCV is een innovatieve vrieskast die niet alleen energiezuinig is, maar ook een prachtige led-verlichting heeft. Met maar liefst 7 transparante vrieslades biedt deze vrieskast een ruime opslagcapaciteit van 328 liter. Dit maakt het de ideale keuze voor grote huishoudens van meer dan 4 personen, waarbij er voldoende ruimte is om al je favoriete etenswaren op te slaan. Dankzij de overzichtelijke indeling en transparante vriesvakken kun je gemakkelijk je eten verdelen en snel vinden wat je nodig hebt. Bovendien zorgt de supervriezen functie ervoor dat de vriezer snel bevriest zodra de deur geopend wordt, waardoor opgewarmde diepvriesproducten snel weer koel worden en je ingevroren producten hun lage temperatuur behouden. Dit draagt bij aan het behoud van de versheid van je voedsel, waardoor het langer houdbaar blijft. Een ander handig kenmerk van de Bosch GSN54DWCV is de No Frost technologie. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over ijsvorming en het ontdooien van de vriezer. Met No Frost blijft de vriezer altijd vrij van ijs, waardoor je kostbare tijd en moeite bespaart. Kortom, met de Bosch GSN54DWCV haal je een betrouwbare en efficiënte vrieskast in huis die niet alleen zorgt voor voldoende opslagruimte, maar ook helpt bij het behoud van.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 328 liter heb je een overvloed aan extra vriesruimte tot je beschikking. De vriezer heeft energieklasse C, wat betekent dat hij zuinig is in gebruik en dus milieuvriendelijk.

Minpunten
  • Omdat de condensor niet bedekt is, verliest de vriezer energie en verzamelt hij stof.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Bosch GSN54DWCV

Bekijk of de Bosch GSN54DWCV mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Bosch GSN54DWCV, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!