1. blackfriday
  2. Bosch GSN36AIEP

Bosch GSN36AIEP Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Bosch GSN36AIEP GSN36AIEP. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Bosch GSN36AIEP. 

Specificaties Bosch GSN36AIEP
MerkBosch
FabrikantcodeGSN36AIEP

Over Bosch GSN36AIEP

De Bosch GSN36AIEP biedt voldoende ruimte om 3 tot 7 volle boodschappentassen in op te bergen. Daarnaast beschikt deze vrijstaande vriezer over 2 grote Big Box lades, waardoor het invriezen van grotere producten een eitje is. Maar dat is nog niet alles! Met de handige supervries functie van Bosch kun je voedsel snel tot in de kern invriezen, terwijl alle belangrijke voedingswaarden behouden blijven. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je met deze vriezer ook gemakkelijk ijsblokjes maken. Dankzij de bijgeleverde ijstiwster is het proces snel en eenvoudig. Vul het reservoir met water en haal de hendel naar beneden zodra de ijsblokjes bevroren zijn. De ijsblokjes vallen automatisch in het voorraadbakje en kunnen direct in je glas worden gedaan. Zo kun je altijd genieten van een verfrissend drankje, zonder gedoe. Met de Bosch GSN36AIEP haal je niet alleen een stijlvolle vriezer in huis, maar ook een praktische en veelzijdige keukenhulp. Of je nu grote boodschappen wilt invriezen, voedsel snel wilt bevriezen of gewoon wilt genieten van ijskoude drankjes, deze vriezer biedt het allemaal.

Pluspunten
  • De ijsdraaier geeft je snel en gemakkelijk ijsblokjes, zodat je ze niet meer zelf hoeft te maken. Je hoeft de vriezer nooit meer te ontdooien dankzij No Frost. Heeft een langere levensduur dankzij de middenklasse bouwkwaliteit.

Minpunten
  • Dit is een grotere uitvoering, dus let goed op of hij op de gewenste locatie past.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Bosch GSN36AIEP

Bekijk of de Bosch GSN36AIEP mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Bosch GSN36AIEP, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!