1. blackfriday
  2. BK Brilliant Hapjespan 24 cm met deksel

BK Brilliant Hapjespan 24 cm met deksel Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van BK Brilliant Hapjespan 24 cm met deksel CC006270-001. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op BK Brilliant Hapjespan 24 cm met deksel. 

Specificaties BK Brilliant Hapjespan 24 cm met deksel
MerkBK
FabrikantcodeCC006270-001

Over BK CC006270-001

Met de BK Brilliant Hapjespan met deksel kan je een heerlijke risotto of shakshuka bereiden voor 3 personen. Deze pan is voorzien van een keramische baklaag, wat betekent dat hij vrij is van PFAS. Dit zorgt ervoor dat de hapjespan vrij is van schadelijke chemische stoffen en je vetarm kunt koken, omdat je maar weinig olie of boter nodig hebt. Bovendien kan je je gerecht gemakkelijk in de gaten houden dankzij de glazen deksel. Deze deksel zorgt ervoor dat de warmte goed behouden blijft, waardoor je gerecht sneller klaar is. Je kunt deze pan gebruiken op alle warmtebronnen, inclusief de oven tot een temperatuur van 160 graden Celsius. Daarnaast hoef je tijdens het koken geen pannenlappen te gebruiken, omdat de handgreep van de pan koel blijft. En het beste van alles? Na gebruik kan je de pan gewoon in de vaatwasser reinigen.

Pluspunten
  • De BK-pan is op een duurzame manier geproduceerd, waardoor hij vrij is van PFAS. Met de glazen deksel kun je langzaam gerechten laten garen en kun je je gerecht in de gaten houden zonder warmte te verliezen. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, en kan gebruikt worden in de oven tot 160 graden Celsius.

Minpunten
  • Deze pan heeft een bouwkwaliteit van lage klasse, waardoor hij sneller verslijt en minder stevig is dan een pan van midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de BK Brilliant Hapjespan 24 cm met deksel

Bekijk of de BK Brilliant Hapjespan 24 cm met deksel mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de BK CC006270-001, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!