1. blackfriday
  2. BK Bold Koekenpannenset 24 + 28 cm

BK Bold Koekenpannenset 24 + 28 cm Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van BK Bold Koekenpannenset 24 + 28 cm CC005753-001. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op BK Bold Koekenpannenset 24 + 28 cm. 

Specificaties BK Bold Koekenpannenset 24 + 28 cm
MerkBK
FabrikantcodeCC005753-001

Over BK CC005753-001

Met de BK Bold Koekenpannenset 24 + 28 cm breng je krachtige koekenpannen naar je keuken. Deze set bestaat uit een kleine pan van 24 cm en een grote pan van 28 cm, waardoor je voor elke gelegenheid de perfecte pan hebt. In de kleine pan bak je bijvoorbeeld heerlijke aardappeltjes, terwijl je in de grote pan moeiteloos twee grote stukken vlees bereidt. Deze pannenset is voorzien van een hoogwaardige roestvrijstalen baklaag, waardoor je gemakkelijk rood vlees kunt dichtschroeien. Hierdoor krijg je een knapperige buitenkant en blijven de sappen van het vlees behouden. Daarnaast zijn de pannen geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Je kunt de pannen zelfs veilig in de oven gebruiken, tot maximaal 160 graden Celsius. Een ander voordeel van deze koekenpannen is de kunststof handgreep. Deze blijft koel tijdens het koken, waardoor je de pannen veilig kunt verplaatsen, zelfs naar de eettafel. Na gebruik kun je de pannen eenvoudig met de hand afwassen, wat de levensduur van de pannen ten goede komt. Kortom, met de BK Bold Koekenpannenset 24 + 28 cm haal je een sterke en veelzijdige set in huis, ideaal voor elke kookliefhebber.

Pluspunten
  • De koekenpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kunnen gebruikt worden in de oven tot 160 graden Celsius. Met de roestvrijstalen coating kun je gemakkelijk een stuk rood vlees dichtschroeien. De kunststof handgreep blijft koel, zodat je de pan veilig naar de eettafel kunt verplaatsen.

Minpunten
  • Deze pannen hebben een bouwkwaliteit van basisklasse, waardoor ze eerder slijten en minder stevig zijn dan pannen van midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de BK Bold Koekenpannenset 24 + 28 cm

Bekijk of de BK Bold Koekenpannenset 24 + 28 cm mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de BK CC005753-001, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!