1. BK Balans Sauspan 16 cm Grijs

BK Balans Sauspan 16 cm Grijs Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van BK Balans Sauspan 16 cm Grijs B2701.617. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op BK Balans Sauspan 16 cm Grijs. 

Specificaties BK Balans Sauspan 16 cm Grijs
MerkBK
FabrikantcodeB2701.617

Over BK B2701.617

Met de BK Balans Sauspan 16 cm Grijs uit de Balans+ serie geniet je van bewuste en gezonde kookervaringen. Deze pan is perfect voor het bereiden van heerlijke pastasauzen. De Balans+ serie staat bekend om zijn milieuvriendelijke baklaag en eenvoudige uitstraling. De pan is voorzien van twee schenktuiten aan beide kanten, waardoor je gemakkelijk en zonder te knoeien sauzen kunt gieten. Daarnaast beschikt deze pan over de innovatieve Magneto inductie technologie, waardoor de pan snel opwarmt op inductie en zelfs in de oven kan worden gebruikt. De koude kunststof greep, met de toevoeging van een groene vlamhuls, zorgt voor een veilige grip tijdens het koken. Na gebruik raden we aan om de pan met de hand af te wassen voor het beste resultaat. Kies voor de BK Balans Sauspan 16 cm Grijs en ervaar zelf het gemak en de kwaliteit van deze prachtige pan uit de Balans+ serie.

Pluspunten
  • Dankzij de schenktuiten kun je vloeistoffen gemakkelijk afgieten. Een kookpan van 0,8 kilogram is erg licht en daardoor makkelijk te gebruiken. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan worden gebruikt in de oven tot 160 graden Celsius.

Minpunten
  • Deze pan heeft een lagere bouwkwaliteit, waardoor hij sneller slijt en minder stevig is dan een pan uit het midden- en topsegment.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de BK Balans Sauspan 16 cm Grijs

Bekijk of de BK Balans Sauspan 16 cm Grijs mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de BK B2701.617, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!