1. blackfriday
  2. BK Balans Hapjespan met deksel 28 cm Grijs

BK Balans Hapjespan met deksel 28 cm Grijs Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van BK Balans Hapjespan met deksel 28 cm Grijs B2701.848. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op BK Balans Hapjespan met deksel 28 cm Grijs. 

Specificaties BK Balans Hapjespan met deksel 28 cm Grijs
MerkBK
FabrikantcodeB2701.848

Over BK B2701.848

Bereid een heerlijke shakshouka of jambalaya in de BK Balans Hapjespan met deksel 28 cm Grijs. Deze hapjespan maakt deel uit van de bekende Balans-serie van BK, die bekend staat om zijn duurzame en milieuvriendelijke pannen. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen dankzij de dikke bodem. Of je nu kookt op inductie of in de oven tot 160°C, deze pan kan het allemaal aan. De BK Balans Hapjespan is voorzien van een keramische anti-aanbaklaag die je pan beschermt tegen krassen en ervoor zorgt dat de pan langer meegaat. Daarnaast wordt de pan geleverd met een handige glazen deksel, waarmee je het kookproces goed in de gaten kunt houden zonder dat je warmte verliest. Hierdoor gaart je maaltijd sneller en behoudt het zijn smaak en voedingsstoffen. Om de levensduur van de pan te verlengen, wordt aangeraden om de pan met de hand af te wassen. Met de BK Balans Hapjespan haal je een veelzijdige en duurzame pan in huis waarmee je de lekkerste gerechten kunt bereiden.

Pluspunten
  • Met de glazen deksel kun je gerechten langzaam garen en je gerecht in de gaten houden zonder warmte te verliezen. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, en kan in de oven worden gebruikt tot 160 graden Celsius. De keramische coating is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor ingrediënten snel krokant worden gebakken.

Minpunten
  • Deze pan heeft een lagere bouwkwaliteit, waardoor hij sneller verslijt en minder stevig is dan een pan uit de midden- of topklasse.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de BK Balans Hapjespan met deksel 28 cm Grijs

Bekijk of de BK Balans Hapjespan met deksel 28 cm Grijs mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de BK B2701.848, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!