1. blackfriday
  2. Beko FSM62010DXNL

Beko FSM62010DXNL Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Beko FSM62010DXNL 7.785.886.207. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Beko FSM62010DXNL. 

Specificaties Beko FSM62010DXNL
MerkBeko
Fabrikantcode7.785.886.207

Over Beko 7.785.886.207

De Beko FSM62010DXNL is een veelzijdig gasfornuis dat perfect is voor elke keuken. Met 4 kookzones biedt het genoeg ruimte om verschillende gerechten tegelijkertijd te bereiden. De oven heeft een indrukwekkende inhoud van 66 liter, waardoor je voldoende ruimte hebt om grote maaltijden te bereiden voor het hele gezin. Daarnaast heeft de oven 5 inschuifhoogtes, zodat je zelf de ideale hoogte kunt bepalen voor je bakplaat of ovenrooster. Dit zorgt voor optimale bakresultaten. Of je nu vis, aardappels of gegrilde groenten wilt bereiden, met de Beko FSM62010DXNL kun je alles gemakkelijk in één keer in de oven klaarmaken. De boven- en onderwarmte zorgen ervoor dat je zelfgebakken cake gelijkmatig gaart aan alle kanten, voor een perfect resultaat. Dankzij de pizzastand en de mogelijkheid om snel voor te verwarmen, kun je op woensdagavond genieten van heerlijke, knapperige pizza's. Met slechts één draai aan de knop wordt de vlam dankzij de elektronische vonkontsteking ontstoken. En als de vlam onverhoopt dooft, sluit de vlambeveiliging automatisch de gastoevoer af, waardoor je altijd veilig kunt koken. Met de Beko FSM62010DXNL haal je een hoogwaardig gasfornuis in huis dat niet alleen praktisch en gebruiksvriendelijk is, maar ook stijlvol en modern. De strakke vormgeving en roestv.

Pluspunten
  • Met een gemiddelde kookkwaliteit heb je meer opties om maaltijden te bereiden. Je kunt de pannendragers eenvoudig schoonmaken in de vaatwasser. De ovendeur sluit zachtjes en klapt nooit te hard dicht.

Minpunten
  • Heeft geen wokbrander om een gerecht op hoge temperatuur te wokken. Pannen glijden sneller weg op de geëmailleerde pannendragers.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Beko FSM62010DXNL

Bekijk of de Beko FSM62010DXNL mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Beko 7.785.886.207, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!