1. blackfriday
  2. AEG IKB64411FB

AEG IKB64411FB Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van AEG IKB64411FB 949.597.317. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op AEG IKB64411FB. 

Specificaties AEG IKB64411FB
MerkAEG
Fabrikantcode949.597.317

Over AEG 949.597.317

De AEG IKB64411FB is een innovatieve inductie kookplaat die het koken naar een hoger niveau tilt. Met zijn uitbreidbare zone biedt hij de mogelijkheid om grote of langwerpige pannen te gebruiken, perfect voor het bereiden van heerlijke braadsledes of smaakvolle visgerechten. Met maar liefst 14 standen kun je de instellingen per kookzone nauwkeurig aanpassen, waardoor je volledige controle hebt over het kookproces. En als je behoefte hebt aan wat extra vermogen, kun je eenvoudig de boostfunctie inschakelen. Hiermee breng je een pan met water maar liefst 50% sneller aan de kook, wat je kostbare tijd bespaart in de keuken. Daarnaast is deze kookplaat uitgerust met een handige timer, zodat je nooit meer hoeft te gissen hoelang je pasta precies moet koken. Terwijl de timer aftelt, kun jij je volledig concentreren op het bereiden van je heerlijke saus. En als je nog even moet wachten tot iedereen thuis is, kun je gebruikmaken van de warmhoudfunctie. Hiermee houd je je gerechten perfect op temperatuur, zodat iedereen kan genieten van een warme maaltijd zodra ze aan tafel gaan. Met de AEG IKB64411FB haal je een veelzijdige en geavanceerde kookplaat in huis, die je helpt om de heerlijkste gerechten te bereiden en je keukenervaring naar een hoger niveau te tillen.

Pluspunten
  • Met de boostfunctie worden pannen extra snel verwarmd. De aankookautomaat zorgt ervoor dat de kookzone automatisch terugschakelt zodra de gewenste temperatuur is bereikt. Met de warmhoudfunctie kun je gerechten warm houden zonder aan te bakken.

Minpunten
  • De kookzones schakelen niet automatisch uit wanneer de pan overkookt. Voor deze kookplaat heb je een 5-polige stekker, kabel en stopcontact nodig

    .

    De stekker wordt niet bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de AEG IKB64411FB

Bekijk of de AEG IKB64411FB mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de AEG 949.597.317, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!