1. WMF Profi Plus Citruspers

WMF Profi Plus Citruspers Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van WMF Profi Plus Citruspers 416.670.011. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op WMF Profi Plus Citruspers. 

Specificaties WMF Profi Plus Citruspers
MerkWMF
Fabrikantcode416.670.011

Over WMF 416.670.011

Met de WMF Profi Plus Citruspers haal je het beste uit je citrusvruchten. Deze pers is niet alleen geschikt voor sinaasappels, maar ook voor citroenen en grapefruits. Je kunt nu genieten van vers geperst sap van al je favoriete citrusvruchten met deze handige pers. Het gebruik van de pers is heel eenvoudig. Je plaatst de vrucht op de rvs kegel en duwt vervolgens de hendel naar beneden. Zodra je de hendel indrukt, begint de kegel automatisch te draaien en perst het sap uit de vrucht. Het krachtige vermogen van de pers zorgt ervoor dat je elke druppel sap uit de vrucht kunt halen. Daarnaast is de citruspers uitgerust met een zeef, die ervoor zorgt dat het vruchtvlees wordt gefilterd en je alleen puur sap krijgt. En geen zorgen over druppels op je aanrecht, want de druppelstop voorkomt dat er sap op je aanrecht valt. Na gebruik kun je de losse onderdelen eenvoudig in de vaatwasser plaatsen, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is. Haal de WMF Profi Plus Citruspers in huis en geniet van heerlijk vers geperst sap, elke dag weer!

Pluspunten
  • Met de universele perskegel kunt u zowel grote als kleine citrusvruchten persen. U kunt de krachtige citruspers eenvoudig bedienen door de hendel naar beneden te duwen. Met de druppelstop voorkomt u dat het sap na het persen op uw aanrecht druppelt.

Minpunten
  • Bij de aankoop ontvang je geen sapreservoir om grote hoeveelheden sap in op te vangen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de WMF Profi Plus Citruspers

Bekijk of de WMF Profi Plus Citruspers mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de WMF 416.670.011, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!