1. WMF Perfection 860L

WMF Perfection 860L Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van WMF Perfection 860L CP853D15. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op WMF Perfection 860L. 

Specificaties WMF Perfection 860L
MerkWMF
FabrikantcodeCP853D15

Over WMF CP853D15

De WMF Perfection 860L is een robuuste volautomaat die gemaakt is van hoogwaardig Cromargan materiaal. Hierdoor blijven vingerafdrukken op afstand, waardoor je geen vlekken achterlaat. Met behulp van het touchscreen display bedien je moeiteloos de machine. Je kunt kiezen uit maar liefst 17 vooraf ingestelde dranken en deze eenvoudig aanpassen naar jouw voorkeur wat betreft koffiesterkte, temperatuur en hoeveelheid melk. Bovendien heb je per koffievariant de keuze uit 5 verschillende maalstanden, zodat je kunt genieten van een heerlijk rijk aroma. Je kunt al jouw favoriete recepten opslaan onder één van de 10 gebruikersprofielen. Bij de WMF Perfection 860L ontvang je ook een handig melkreservoir, waarin je de melkslang plaatst voor het bereiden van een romige cappuccino of latte macchiato. Dankzij het dubbele thermoblock worden de koffie en de melk apart van elkaar op de juiste temperatuur gebracht. Na gebruik kun je alle losse onderdelen eenvoudig reinigen in de vaatwasser. Bovendien reinigt de zetgroep en het melksysteem zichzelf automatisch, waardoor je tijd en moeite bespaart op schoonmaakklussen. Met de WMF Perfection 860L haal je een hoogwaardige volautomaat in huis die je voorziet van de perfecte koffie-ervaring, volledig afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren.

Pluspunten
  • Bij de machine ontvang je een melkreservoir, hierin steek je de melkslang. De behuizing is gemaakt van roestvrij staal Cromargan en is stevig en vingerafdrukbestendig. Niet alleen kun je een cappuccino of latte macchiato maken, maar ook een filterkoffie en americano.

Minpunten
  • Hij heeft geen kopjesverwarmer waarmee je de kopjes voorverwarmt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de WMF Perfection 860L

Bekijk of de WMF Perfection 860L mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de WMF CP853D15, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!