1. blackfriday
  2. WMF Perfection 840L

WMF Perfection 840L Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van WMF Perfection 840L CP850D15. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op WMF Perfection 840L. 

Specificaties WMF Perfection 840L
MerkWMF
FabrikantcodeCP850D15

Over WMF CP850D15

De WMF Perfection 840L is een koffiemachine van topkwaliteit met een behuizing van Cromargan die vingervlekken direct afweert. Met het touchscreen display bedien je de machine eenvoudig. Hierop kun je je eigen drankjes samenstellen. Er zijn 15 verschillende voorgeprogrammeerde dranken die je kunt aanpassen aan de sterkte van de koffie, de temperatuur en de hoeveelheid melk. Voor een heerlijk aroma kun je kiezen uit 5 verschillende maalstanden voor elke specialiteit. Je kunt al je favoriete recepten opslaan onder een van de 4 gebruikersprofielen. Met de WMF Perfection 840L kun je genieten van een breed scala aan zwarte koffies, van espresso's en filterkoffie tot cappuccino's en latte macchiato's. Je steekt eenvoudig de melkslang in een pak melk of in een aparte melkkan om de perfecte melkschuim te creëren. Dankzij het dubbele thermoblock bereiken de koffie en melk de juiste temperatuur afzonderlijk van elkaar. Bovendien hoef je met de zelfreinigende programma's minder onderhoud uit te voeren dan bij andere volautomaten. Dit zorgt voor extra gemak en tijdsbesparing. Haal de WMF Perfection 840L in huis en geniet elke dag van heerlijke, zelfgemaakte drankjes met een perfecte smaak en aroma.

Pluspunten
  • De behuizing van Cromargan, gemaakt van roestvrij staal, is stevig en beschermt tegen vingerafdrukken. Niet alleen een cappuccino of latte macchiato, maar ook een filterkoffie en een americano kunnen worden gezet. Het onderhoud vergt minder werk in vergelijking met andere volautomatische espressomachines.

Minpunten
  • Hij beschikt niet over een warmhoudplaat om de kopjes vooraf op te warmen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de WMF Perfection 840L

Bekijk of de WMF Perfection 840L mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de WMF CP850D15, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!