1. blackfriday
  2. WMF Perfection 760L

WMF Perfection 760L Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van WMF Perfection 760L CP823A. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op WMF Perfection 760L. 

Specificaties WMF Perfection 760L
MerkWMF
FabrikantcodeCP823A

Over WMF CP823A

De WMF Perfection 760L is een koffiemachine met een breed scala aan mogelijkheden. Met maar liefst 17 voorgeprogrammeerde koffierecepten kun je genieten van verschillende soorten koffie en thee. Het melkreservoir dat wordt meegeleverd, maakt het mogelijk om heerlijke melkspecialiteiten te bereiden. Het unieke dubbele thermoblock zorgt ervoor dat de koffie en melk apart van elkaar de juiste temperatuur bereiken. Dankzij het gebruiksvriendelijke touchscreen display kun je de koffiemachine eenvoudig bedienen. Hierop kun je je eigen recepten samenstellen en de koffiesterkte en maalstand aanpassen. Je hebt keuze uit 3 verschillende maalstanden, waardoor je kunt genieten van een rijk aroma. Bovendien kun je jouw persoonlijke recepten opslaan onder één van de 6 gebruikersprofielen. De praktische plaatsing van de lekbak, koffiedikbak en het waterreservoir aan de voorkant van het apparaat maakt het mogelijk om de WMF Perfection 760L overal in de keuken te plaatsen. Daarnaast zorgt het zelfreinigende programma ervoor dat het onderhoud van de machine minimaal is. Met deze koffiemachine geniet je niet alleen van heerlijke koffie, maar wordt het bereiden ervan ook nog eens een feestje!

Pluspunten
  • Bij de machine ontvang je een melkreservoir, waar je de melkslang in steekt. Maak niet alleen een cappuccino of latte macchiato, maar ook een filterkoffie en een americano. Het onderhoud vergt minder inspanning in vergelijking met andere volautomatische espressomachines.

Minpunten
  • Zonder een vakje voor gemalen koffie is het niet gemakkelijk om tussendoor een kopje decafé te zetten. Het beschikt niet over een warmhoudplaat waarmee je de kopjes voorverwarmt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de WMF Perfection 760L

Bekijk of de WMF Perfection 760L mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de WMF CP823A, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!