1. blackfriday
  2. WMF Lumero Portafilter

WMF Lumero Portafilter Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van WMF Lumero Portafilter 412360011. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op WMF Lumero Portafilter. 

Specificaties WMF Lumero Portafilter
MerkWMF
Fabrikantcode412360011

Over WMF 412360011

Met de compacte WMF Lumero Portafilter kun je nu thuis genieten van een heerlijke espresso, cappuccino of latte macchiato. Deze pistonmachine wordt geleverd met maar liefst 3 verschillende filters, zodat je kunt kiezen tussen een filter voor één kopje koffie, een filter voor 2 kopjes en zelfs een filter voor speciale ESE pads. Zo kun je altijd genieten van de perfecte kop koffie, afgestemd op jouw persoonlijke smaak. Wat deze machine echt uniek maakt, is de mogelijkheid om de watertemperatuur aan te passen. Hierdoor kun je de temperatuur van je espresso gemakkelijk naar jouw eigen voorkeur instellen. Daarnaast beschikt de Lumero Portafilter over een handig stoompijpje, waarmee je niet alleen heet water kunt verkrijgen, maar ook melk kunt opschuimen. En het beste van alles is dat je het pijpje kunt verstellen, zodat je het zowel aan de linker- als rechterkant van de machine kunt gebruiken. Om het geheel compleet te maken, is het lekbakje van de Lumero Portafilter in hoogte verstelbaar. Hierdoor kun je de hoogte aanpassen aan jouw specifieke behoeften, of je nu een espresso of een latte macchiato zet. En na gebruik kun je de filterhouders eenvoudig reinigen in de vaatwasser, waardoor het onderhoud van de machine een fluitje van een cent is. Houd er wel rekening mee dat het tijd en geduld kost om te leren hoe je smaakvolle koffie zet met een pistonmachine, maar met de.

Pluspunten
  • Pas de instelbare watertemperatuur aan naar jouw smaak om de warmte van een espresso aan te passen. Zet tegelijkertijd 2 kopjes koffie met het meegeleverde 2-kops filter. Verwarm een kopje voor of zet een kopje thee met de heetwaterfunctie.

Minpunten
  • Zonder koffiemolen maal je zelf geen koffiebonen fijn, deze koop je er los bij.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de WMF Lumero Portafilter

Bekijk of de WMF Lumero Portafilter mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de WMF 412360011, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!