1. blackfriday
  2. WMF Lumero Melkopschuimer

WMF Lumero Melkopschuimer Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van WMF Lumero Melkopschuimer 413300011. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op WMF Lumero Melkopschuimer. 

Specificaties WMF Lumero Melkopschuimer
MerkWMF
Fabrikantcode413300011

Over WMF 413300011

Met de WMF Lumero Melkopschuimer breng je een ware traktatie voor jezelf en je gasten met warm en koud melkschuim. Deze veelzijdige melkopschuimer is perfect voor het bereiden van heerlijke cappuccino's, latte macchiato's en zelfs desserts. Dankzij het verlichte LED-touchdisplay bedien je de 4 functies van de Lumero moeiteloos. Met een capaciteit van maar liefst 150 milliliter melkschuim en 250 milliliter verwarmde melk per keer, kun je genieten van een perfect kopje koffie zonder gedoe. Bovendien is het schoonmaken van de melkopschuimer een fluitje van een cent. Met de WMF Lumero Melkopschuimer geniet je elke dag van de heerlijke smaak en textuur van perfect opgeschuimde melk. Voeg een vleugje luxe toe aan je koffiemomenten en laat je verleiden door de veelzijdigheid en gebruiksvriendelijkheid van deze prachtige melkopschuimer.

Pluspunten
  • Je warmt ook melk op voor bijvoorbeeld een latte macchiato of warme chocolademelk. Je maakt warme en koude melkspecialiteiten. De metalen behuizing is sterker dan een plastic behuizing.

Minpunten
  • Met een inhoud van 150 milliliter kun je tegelijkertijd maximaal 2 cappuccino's maken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de WMF Lumero Melkopschuimer

Bekijk of de WMF Lumero Melkopschuimer mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de WMF 413300011, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!