1. blackfriday
  2. WMF KITCHENminis Aroma Thermo to go

WMF KITCHENminis Aroma Thermo to go Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van WMF KITCHENminis Aroma Thermo to go 412260011. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op WMF KITCHENminis Aroma Thermo to go. 

Specificaties WMF KITCHENminis Aroma Thermo to go
MerkWMF
Fabrikantcode412260011

Over WMF 412260011

De WMF KITCHENminis Aroma Thermo to go is de perfecte metgezel voor koffieliefhebbers onderweg. Met deze handige set krijg je zowel een thermoskan als een thermosbeker om je koffie in te zetten. De thermoskan kan maar liefst 5 kopjes koffie bevatten, terwijl de thermosbeker genoeg ruimte biedt voor 2 à 3 kopjes koffie. Dit betekent dat je je koffie niet meer hoeft over te gieten in een aparte beker voor onderweg. Deze slimme koffiemaker is uitgerust met een handige timerfunctie, waarmee je tot wel 24 uur van tevoren kunt instellen wanneer je koffie klaar moet zijn. Stel je voor dat je 's ochtends wakker wordt met de heerlijke geur van vers gezette koffie, zonder dat je er iets voor hoeft te doen! Bovendien kun je met de aromafunctie de koffiesterkte naar wens aanpassen, zodat je altijd kunt genieten van de perfecte kop koffie, precies zoals jij het lekker vindt. Daarnaast is de WMF KITCHENminis Aroma Thermo to go ook nog eens energiezuinig. Het apparaat schakelt zichzelf uit wanneer het waterreservoir leeg is, waardoor je energie bespaart en de batterijduur verlengt. Met dit handige en stijlvolle koffiezetapparaat ben je altijd verzekerd van een heerlijke kop koffie, waar je ook bent.

Pluspunten
  • Bij dit koffiezetapparaat zet je ook koffie in een thermoskan die je vervolgens gemakkelijk meeneemt voor onderweg. Met de timer stel je in wanneer de koffie klaarstaat. In de thermoskan en -beker blijft de koffie langer warm, zodat je de kan gemakkelijk meeneemt naar de ontbijttafel.

Minpunten
  • Het waterreservoir kan niet worden verwijderd, waardoor bijvullen minder gemakkelijk is.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de WMF KITCHENminis Aroma Thermo to go

Bekijk of de WMF KITCHENminis Aroma Thermo to go mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de WMF 412260011, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!