1. blackfriday
  2. WMF Function 4 Steelpan met deksel 16 cm

WMF Function 4 Steelpan met deksel 16 cm Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van WMF Function 4 Steelpan met deksel 16 cm 763166380. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op WMF Function 4 Steelpan met deksel 16 cm. 

Specificaties WMF Function 4 Steelpan met deksel 16 cm
MerkWMF
Fabrikantcode763166380

Over WMF 763166380

De WMF Function 4 Steelpan met deksel 16 cm is een veelzijdige pan die perfect is voor het bereiden van eieren en het opwarmen van sauzen. Met de glazen bovenkant van de deksel houd je het kookproces nauwlettend in de gaten, zodat je altijd perfect gekookte eieren hebt. Wat deze pan echt uniek maakt, is de deksel met 4 standen en verschillende formaten gaatjes. Hiermee kun je eenvoudig heet water afgieten zonder de deksel eraf te halen, wat het koken nog gemakkelijker maakt. De WMF Function 4 Steelpan heeft een inhoud van 1,4 liter en is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en de oven. Je kunt de pan dus voor allerlei gerechten gebruiken. Daarnaast is de pan voorzien van een handgreep die altijd koel blijft, waardoor je de pan moeiteloos kunt verplaatsen. Bovendien is er een handige maataanduiding in de pan, zodat je altijd de juiste hoeveelheid water kunt afmeten. Met de WMF Function 4 Steelpan wordt koken een fluitje van een cent!

Pluspunten
  • Deze pan heeft een uitstekende bouwkwaliteit, wat betekent dat hij stevig is en lang meegaat. De pan is geschikt voor alle soorten warmtebronnen, inclusief inductie en kan in de oven worden gebruikt tot 250 graden Celsius zonder deksel en 180 graden Celsius met deksel. Met de glazen deksel kun je je gerecht goed in de gaten houden, zonder dat er warmte verloren gaat uit de pan.

Minpunten
  • Een roestvrijstalen pan warmt niet snel op.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de WMF Function 4 Steelpan met deksel 16 cm

Bekijk of de WMF Function 4 Steelpan met deksel 16 cm mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de WMF 763166380, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!