1. blackfriday
  2. WMF Ceradur Profi Koekenpan 28 cm

WMF Ceradur Profi Koekenpan 28 cm Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van WMF Ceradur Profi Koekenpan 28 cm 744286021. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op WMF Ceradur Profi Koekenpan 28 cm. 

Specificaties WMF Ceradur Profi Koekenpan 28 cm
MerkWMF
Fabrikantcode744286021

Over WMF 744286021

Met de WMF CeraDur Profi Koekenpan 28 cm bereid je heerlijke gerechten met een knapperig resultaat. Deze koekenpan is perfect voor het bakken van aardappeltjes, grote stukken vlees en vis. De pan is voorzien van een keramische baklaag, waardoor het eten snel dichtschroeit en een heerlijk krokante textuur krijgt. Daarnaast biedt deze pan ook energiezuinige kookmogelijkheden dankzij de TransTherm bodem. Deze bodem zorgt voor een gelijkmatige en efficiënte warmteverdeling, waardoor je gerechten sneller kunnen worden bereid. Bovendien houdt de bodem de warmte langer vast, waardoor je gerechten langer warm blijven. Naast de functionele aspecten is deze pan ook erg praktisch in gebruik. De pan is uitgerust met een hittebestendige steelgreep, zodat je de pan gemakkelijk en veilig kunt verplaatsen. Bovendien is de pan geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan hij zelfs in de oven tot 70 graden Celsius worden gebruikt. Na gebruik is de pan ook eenvoudig schoon te maken met de hand. Met de WMF CeraDur Profi Koekenpan 28 cm haal je een veelzijdige en duurzame pan in huis, die garant staat voor heerlijke en krokante gerechten.

Pluspunten
  • Met een diameter van 28 centimeter kun je grote stukken vlees bakken. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan gebruikt worden in de oven tot 70 graden Celsius. Dankzij de keramische coating is de pan bestand tegen hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel krokant worden gebakken.

Minpunten
  • De pan kan niet in de vaatwasser, maar moet met de hand worden gereinigd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de WMF Ceradur Profi Koekenpan 28 cm

Bekijk of de WMF Ceradur Profi Koekenpan 28 cm mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de WMF 744286021, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!