1. blackfriday
  2. Whirlpool WL S1360 NE

Whirlpool WL S1360 NE Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Whirlpool WL S1360 NE 869.991.572.200. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Whirlpool WL S1360 NE. 

Specificaties Whirlpool WL S1360 NE
MerkWhirlpool
Fabrikantcode869.991.572.200

Over Whirlpool 869.991.572.200

Bereid je favoriete gerechten op een innovatieve manier met de Whirlpool WL S1360 NE. Dankzij de flexibele kookzones kun je moeiteloos braadsledes, vispannen en grillplaten plaatsen, waardoor je eindeloze mogelijkheden hebt om te koken. Maar dat is nog niet alles! Deze kookplaat beschikt ook over een handige smeltfunctie, perfect voor het smelten van chocolade of boter. Zo kun je gemakkelijk heerlijke desserts of sauzen bereiden. Ben je van plan om gasten te ontvangen? Geen probleem! Maak gebruik van de warmhoudfunctie om je gerechten op de juiste temperatuur te houden totdat iedereen aan tafel zit. Op deze manier kun je ontspannen genieten van het samenzijn zonder je zorgen te maken over koud eten. En voor de liefhebbers van sudderende stoofpotten is er ook een speciale sudderfunctie beschikbaar. Hiermee voorkom je dat je vlees aanbrandt en blijven de ingrediënten sappig en mals. Met de Whirlpool WL S1360 NE wordt koken een plezierige ervaring. Laat je culinaire creativiteit de vrije loop en ontdek de vele mogelijkheden die deze kookplaat te bieden heeft. Of je nu een ervaren kok bent of gewoon graag experimenteert in de keuken, deze kookplaat zal je zeker niet teleurstellen. Kies voor gemak, veelzijdigheid en kwaliteit met de Whirlpool WL S1360 NE.

Pluspunten
  • Gebruik de flexibele kookzones als één groot gebied of 2 aparte gebieden. Met een gemiddelde kwaliteit van bereiden heb je meer opties om gerechten te bereiden. Met de boostfunctie worden pannen extra snel verwarmd.

Minpunten
  • De kookplaat beschikt niet over een braadzone voor langwerpige pannen en braadsledes.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Whirlpool WL S1360 NE

Bekijk of de Whirlpool WL S1360 NE mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Whirlpool 869.991.572.200, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!