1. Whirlpool W7 OM4 4S1 P BL

Whirlpool W7 OM4 4S1 P BL Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Whirlpool W7 OM4 4S1 P BL 859.991.541.330. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Whirlpool W7 OM4 4S1 P BL. 

Specificaties Whirlpool W7 OM4 4S1 P BL
MerkWhirlpool
Fabrikantcode859.991.541.330

Over Whirlpool 859.991.541.330

Bak de meest heerlijke lasagnes en ovenschotels in de Whirlpool W7 OM4 4S1 P BL. Deze solo oven heeft een zelfreinigende functie, waardoor je weinig tijd hoeft te besteden aan het schoonmaken. Met behulp van pyrolyse worden vuil en vet op hoge temperaturen verbrand. Nadat de oven is afgekoeld, veeg je eenvoudig de as weg met een doekje. Maar dat is nog niet alles! Het instellen van de oven kan soms lastig zijn, maar met 6th Sense is dat verleden tijd. Je kunt kiezen uit maar liefst 41 voorgeprogrammeerde gerechten. De oven past dan automatisch de instellingen, temperatuur en kooktijd aan. Daarnaast is deze oven voorzien van telescopische rails, waardoor je de bakplaat gemakkelijk uit de oven kunt schuiven zonder dat deze kantelt. Zo kun je jouw gerecht veilig uit de oven halen zonder jezelf te branden. Met de Whirlpool W7 OM4 4S1 P BL heb je een veelzijdige en gebruiksvriendelijke oven in huis. Of je nu een ervaren kok bent of net begint met koken, deze oven maakt het bereiden van heerlijke maaltijden een eitje. Voeg deze oven toe aan je keuken en geniet van de smaakvolle gerechten die je ermee kunt maken.

Pluspunten
  • Je kunt de oven zeer eenvoudig bedienen dankzij de uitstekende gebruiksvriendelijkheid. De oven verbrandt al het vuil en vet met behulp van het pyrolytische reinigingssysteem. Dankzij de telescopische rail kun je je gerecht uit de oven halen zonder jezelf te verbranden.

Minpunten
  • De oven beschikt niet over een magnetronfunctie om restjes eten op te warmen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Whirlpool W7 OM4 4S1 P BL

Bekijk of de Whirlpool W7 OM4 4S1 P BL mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Whirlpool 859.991.541.330, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!