1. blackfriday
  2. Whirlpool SMO 658C/BT/IXL

Whirlpool SMO 658C/BT/IXL Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Whirlpool SMO 658C/BT/IXL 869.991.043.350. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Whirlpool SMO 658C/BT/IXL. 

Specificaties Whirlpool SMO 658C/BT/IXL
MerkWhirlpool
Fabrikantcode869.991.043.350

Over Whirlpool 869.991.043.350

Met de Whirlpool SMO 658C/BT/IXL bereid je de meest heerlijke gerechten. Gebruik de sudderfunctie of de braadsensor om draadjesvlees of een sudderlap perfect te bereiden, zonder dat het aanbrandt. Voor een extra grote pan gehaktballen transformeer je de flexibele zones eenvoudig tot één grote kookzone, waardoor je een grillpan gelijkmatig kunt verhitten. Als je maaltijd klaar is en je ondertussen de tafel wilt dekken, schakel dan de warmhoudstand in. Op deze manier blijven je gebakken aardappels, kipfilet en snijbonen op de juiste temperatuur totdat je aan tafel schuift. Met de boostfunctie is je eten in een mum van tijd opgewarmd - handig wanneer je snel een pan water wilt koken. Met behulp van de schuifregelaar kun je eenvoudig één van de 19 kookstanden instellen en genieten van een moeiteloze kookervaring. De Whirlpool SMO 658C/BT/IXL biedt niet alleen gebruiksgemak, maar heeft ook oog voor detail. Met zijn strakke en moderne design past deze inbouwoven perfect in elke keuken. De hoogwaardige materialen en afwerking zorgen voor een duurzaam en betrouwbaar apparaat. Bovendien is deze oven uitgerust met geavanceerde technologieën, waardoor je altijd kunt rekenen op een perfect kookresultaat. Dankzij de intuïtieve bediening is de Whirlpool.

Pluspunten
  • Gebruik de flexibele kookzone als één grote zone of 2 aparte zones. Bereid mals en sappig vlees met behulp van de braadsensor. Met een topklasse bereidingskwaliteit heb je veel mogelijkheden voor het bereiden van gerechten. Maak gebruik van de flexibele kookzone als één grote zone of twee aparte zones. Bereid sappig en mals vlees met behulp van de braadsensor. Met een bereidingskwaliteit van topklasse heb je talrijke opties om gerechten te bereiden.

Minpunten
  • Om deze kookplaat te kunnen gebruiken, heb je een 5-polige stekker, kabel en stopcontact nodig

    .

    De stekker wordt niet bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Whirlpool SMO 658C/BT/IXL

Bekijk of de Whirlpool SMO 658C/BT/IXL mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Whirlpool 869.991.043.350, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!