1. blackfriday
  2. Whirlpool AKT 8090/NE

Whirlpool AKT 8090/NE Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Whirlpool AKT 8090/NE AKT 8090 NE. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Whirlpool AKT 8090/NE. 

Specificaties Whirlpool AKT 8090/NE
MerkWhirlpool
FabrikantcodeAKT 8090 NE

Over Whirlpool AKT 8090 NE

Met de Whirlpool AKT 8090/NE kan je in een handomdraai een heerlijk voorgerecht bereiden. Deze kookplaat beschikt over 4 HiLight-kookzones die in slechts 6 seconden op vol vermogen zijn, zodat je direct aan de slag kunt. Je kunt eenvoudig je potten en pannen op een kookzone naar keuze plaatsen en met één druk op de knop de timer instellen. Zo wordt koken nog gemakkelijker dan ooit tevoren. Zodra de timer is afgelopen, stopt de verhitting automatisch. Bovendien is de Whirlpool AKT 8090/NE voorzien van een volledig gladde bovenplaat, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is. Je hoeft alleen maar met een doekje over de kookplaat te vegen en hij is weer helemaal schoon. Let op: de Whirlpool AKT 8090/NE wordt geleverd zonder elektriciteitskabel en stekker. Deze dien je apart bij te bestellen. Zo ben je verzekerd van een complete set en kan je direct aan de slag met koken. Met de Whirlpool AKT 8090/NE haal je niet alleen een kookplaat van topkwaliteit in huis, maar ook een apparaat dat jouw kookervaring naar een hoger niveau tilt. Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog jouw Whirlpool AKT 8090/NE en geniet van het gemak en de efficiëntie die deze kookplaat te bieden heeft.

Pluspunten
  • Met de timer kun je instellen na hoeveel tijd de kookzone moet worden uitgeschakeld. De restwarmte-indicatoren tonen welke kookzones nog warm zijn.

Minpunten
  • De kookplaat beschikt niet over een flexibel kookgebied dat je kunt aanpassen aan de grootte van de pan.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Whirlpool AKT 8090/NE

Bekijk of de Whirlpool AKT 8090/NE mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Whirlpool AKT 8090 NE, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!