1. blackfriday
  2. Weber iGrill 3

Weber iGrill 3 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Weber iGrill 3 7.205. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Weber iGrill 3. 

Specificaties Weber iGrill 3
MerkWeber
Fabrikantcode7.205

Over Weber 7.205

Met de Weber iGrill 3 kun je nu perfect vlees en vis grillen, zelfs als je niet in de buurt bent van je Weber Genesis II barbecue! Deze innovatieve gadget maakt gebruik van bluetooth-technologie om direct verbinding te maken met je smartphone of tablet. Nadat je de handige app hebt geïnstalleerd, kun je eenvoudig de temperatuur aflezen terwijl je gezellig bij je gasten zit of de rest van de maaltijd bereidt. Een unieke functie van de Weber iGrill 3 is de led-indicator, die met verschillende kleuren aangeeft hoe gaar je vlees is. Zo hoef je je nooit meer zorgen te maken dat je biefstukken of hamburgers te lang op de barbecue liggen. Met de iGrill 3 worden er standaard 2 thermometers meegeleverd, maar je kunt in totaal 4 stuks aansluiten op dit handige apparaat. Dit maakt het ideaal voor grote barbecuesessies met vrienden en familie. Let op: de iGrill 3 is alleen geschikt voor de Weber Genesis II barbecues. Dus als je op zoek bent naar de ultieme grillervaring en altijd de perfecte gaarheid wilt bereiken, dan is de Weber iGrill 3 de ideale toevoeging aan je barbecue-uitrusting.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Weber iGrill 3

Bekijk of de Weber iGrill 3 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Weber 7.205, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!