1. blackfriday
  2. Veripart VPVR144NFD

Veripart VPVR144NFD Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Veripart VPVR144NFD VPVR144NFD. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Veripart VPVR144NFD. 

Specificaties Veripart VPVR144NFD
MerkVeripart
FabrikantcodeVPVR144NFD

Over Veripart VPVR144NFD

Bewaar jouw boodschappen op een energiezuinige manier met de Veripart VPVR144NFD. Deze vriezer heeft energieklasse D, waardoor je jaarlijks kunt besparen op je energierekening. Het maakt niet uit waar je jouw boodschappen in deze vrieskast plaatst, dankzij de luchtcirculatie. De ventilator verspreidt de vrieslucht gelijkmatig door de hele vriezer, waardoor het bovenin net zo koud is als onderin. Dit zorgt ervoor dat jouw boodschappen optimaal bevroren blijven. Met de supervries functie kun je jouw nieuwe diepvriesproducten snel invriezen. Hierdoor warmen de andere boodschappen niet op terwijl je jouw nieuwe producten inruimt, waardoor de kwaliteit langer behouden blijft. Daarnaast zijn de lades van deze vriezer doorzichtig, waardoor je snel kunt zien wat je allemaal in de vriezer hebt liggen. Dit is erg handig, want zo kun je meteen controleren of je nieuwe pizza's moet halen. Met de Veripart VPVR144NFD geniet je van een energiezuinige en efficiënte manier van boodschappen bewaren.

Pluspunten
  • De vriezer heeft energieklasse D en is dus zuinig in gebruik, wat goed is voor het milieu. Dankzij No Frost hoef je de vriezer nooit meer te ontdooien.

Minpunten
  • Omdat de condensor niet bedekt is, verliest de vrieskast energie en vangt hij stof op.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Veripart VPVR144NFD

Bekijk of de Veripart VPVR144NFD mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Veripart VPVR144NFD, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!