1. blackfriday
  2. Veripart VPTMVR852

Veripart VPTMVR852 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Veripart VPTMVR852 VPTMVR852. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Veripart VPTMVR852. 

Specificaties Veripart VPTMVR852
MerkVeripart
FabrikantcodeVPTMVR852

Over Veripart VPTMVR852

De Veripart VPTMVR852 is de perfecte oplossing voor het bewaren van je restjes soep, favoriete diepvriesfruit en frituursnacks. Met een indrukwekkende inhoud van 95 liter biedt deze tafelmodel vriezer voldoende ruimte voor de boodschappen van 1 of 2 personen. Dankzij het compacte formaat is deze vriezer ideaal voor kleine keukens of studentenkamers. Een handig kenmerk van de Veripart VPTMVR852 is dat je de deur eenvoudig kunt aanpassen naar jouw voorkeur. Hierdoor kun je de vriezer op elke gewenste plek plaatsen, zonder je zorgen te maken over de orientation van de deur. Bovendien kun je met de handige draaiknop gemakkelijk de vriestemperatuur aanpassen, zodat je altijd de ideale instelling hebt voor het invriezen van je producten. Met de Veripart VPTMVR852 hoef je je nooit meer zorgen te maken over het verspillen van voedsel. Deze tafelmodel vriezer biedt voldoende ruimte, is gemakkelijk aanpasbaar en stelt je in staat om de vriestemperatuur naar wens in te stellen. Kortom, een onmisbaar apparaat voor iedereen die graag zijn eten vers houdt en optimaal gebruik wil maken van zijn keukenruimte.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 85 liter heb je extra veel vriesruimte tot je beschikking. De draairichting van de deur kan worden aangepast, zodat hij in elke keuken past.

Minpunten
  • De vriezer kan niet worden gebruikt in een koude, niet verwarmde omgeving.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Veripart VPTMVR852

Bekijk of de Veripart VPTMVR852 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Veripart VPTMVR852, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!