1. blackfriday
  2. Veripart VPTMVR85

Veripart VPTMVR85 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Veripart VPTMVR85 VPTMVR85. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Veripart VPTMVR85. 

Specificaties Veripart VPTMVR85
MerkVeripart
FabrikantcodeVPTMVR85

Over Veripart VPTMVR85

Met de Veripart VPTMVR85 hoef je je nooit meer zorgen te maken over het opbergen van je etensresten. Deze tafelmodel vriezer biedt voldoende ruimte om al je overgebleven soep, broden en favoriete diepvriesfruit op te slaan. Met zijn compacte formaat is deze vriezer perfect geschikt voor huishoudens van 1 of 2 personen. Wat deze vriezer echt uniek maakt, is de luchtcirculatie die ervoor zorgt dat het bovenin net zo koud is als onderin. Dit betekent dat je de 3 transparante lades naar eigen inzicht kunt indelen, zonder je zorgen te hoeven maken over temperatuurverschillen. Bovendien is de condensor afgedekt, waardoor je meer tijd overhoudt om te genieten van je favoriete serie, zonder dat het energieverbruik stijgt. De Veripart VPTMVR85 is niet alleen functioneel, maar past ook perfect in een kleine keuken of studentenkamer. Dankzij zijn kleine formaat neemt hij weinig ruimte in beslag, zodat je optimaal kunt genieten van je keukenruimte. Kortom, met de Veripart VPTMVR85 heb je altijd voldoende opbergruimte voor je diepvriesproducten, zonder concessies te doen aan kwaliteit en energieverbruik.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 98 liter heb je extra veel ruimte om te vriezen. Door luchtcirculatie is het overal in de vriezer even koud. Dankzij de afgedekte condensor bespaar je energie en heeft de vriezer geen onderhoud nodig.

Minpunten
  • De vriezer kan niet worden gebruikt in een koude, onverwarmde omgeving. Vanwege de lagere bouwkwaliteit heeft het een kortere levensduur.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Veripart VPTMVR85

Bekijk of de Veripart VPTMVR85 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Veripart VPTMVR85, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!