1. Veripart VPTMKV85

Veripart VPTMKV85 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Veripart VPTMKV85 VPTMKV85. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Veripart VPTMKV85. 

Specificaties Veripart VPTMKV85
MerkVeripart
FabrikantcodeVPTMKV85

Over Veripart VPTMKV85

De Veripart VPTMKV85 is de perfecte toevoeging aan jouw keuken. Met dit tafelmodel koelkast kun je niet alleen je favoriete ijsjes en restjes soep bewaren, maar ook een halfje brood. Het handige vriesvak bevindt zich namelijk bovenin de koelkast, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot al je ingevroren lekkernijen. Het koelgedeelte van de VPTMKV85 is ruim genoeg om etenswaren voor 1 of 2 personen op te slaan. Je kunt je producten overzichtelijk indelen op de verschillende plateaus, in de deurvakken en in de grote groentelade. Dankzij de luchtcirculatie in de koelkast maakt het niet uit waar je de sauzen plaatst, want overal in de koelkast is het even koud. Bovendien is de achterkant van de koelkast afgedekt, waardoor je de condensor niet hoeft af te stoffen. Dit zorgt niet alleen voor gemak, maar ook voor een gelijkmatig energieverbruik en een langere levensduur van de koelkast. Met de Veripart VPTMKV85 haal je een praktische en stijlvolle koelkast in huis. Dankzij zijn compacte formaat past hij perfect in elke keuken. Bovendien zorgt de strakke vormgeving ervoor dat de koelkast een echte eyecatcher is. Dus waar wacht je nog op? Upgrade je keuken met de Veripart VPTMKV85 en geniet van de ve.

Pluspunten
  • Het heeft een klein vriesvak van 13 liter om een diepvriespizza en ijsjes te bewaren. Dankzij de luchtcirculatie is het op elk plateau even koel. Het gaat langer mee vanwege de bouwkwaliteit in de middenklasse.

Minpunten
  • De koelkast is niet geschikt voor gebruik in een koude, onverwarmde omgeving.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Veripart VPTMKV85

Bekijk of de Veripart VPTMKV85 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Veripart VPTMKV85, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!