1. blackfriday
  2. Veripart VPTMKV48W

Veripart VPTMKV48W Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Veripart VPTMKV48W VPTMKV48W. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Veripart VPTMKV48W. 

Specificaties Veripart VPTMKV48W
MerkVeripart
FabrikantcodeVPTMKV48W

Over Veripart VPTMKV48W

De Veripart VPTMKV48W is de perfecte tafelmodel koelkast voor jouw dagelijkse behoeften. Of je nu groente, restjes van gisteren of favoriete sapjes wilt bewaren, deze koelkast biedt voldoende ruimte voor 1 of 2 personen. Het vriesvak bovenin de koelkast is ideaal voor het bewaren van een halfje brood, ijs of frituursnacks. Hierdoor heb je altijd je favoriete snacks binnen handbereik. Daarnaast zorgen het plateau, de diepe groentelade en de 3 deurvakken ervoor dat je al je boodschappen overzichtelijk kunt bewaren. Nooit meer zoeken naar die pot mayonaise of verloren groenten! Wat de Veripart VPTMKV48W echt bijzonder maakt, is de afgedekte achterkant. Hierdoor komt er geen stof op het rooster terecht, waardoor je minder tijd kwijt bent aan onderhoud en het energieverbruik gelijk blijft. Bovendien kun je met de handige draaiknop gemakkelijk de temperatuur in de koelkast naar wens instellen. En maak je geen zorgen over de plaatsing van de koelkast, want de deur is omdraaibaar. Hierdoor past dit model perfect in elke keuken, studentenkamer of studio. Kortom, de Veripart VPTMKV48W is de ideale koelkast voor jouw dagelijkse behoeften en past perfect in elke ruimte!

Pluspunten
  • Heeft een klein vriesvak van 12 liter voor het opslaan van een diepvriespizza en ijsjes. De condensor aan de achterkant van de koelkast is bedekt en hoeft dus niet vrij te blijven van stof.

Minpunten
  • Heeft geen ventilator of luchtopeningen om de koude lucht gelijkmatig te verspreiden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Veripart VPTMKV48W

Bekijk of de Veripart VPTMKV48W mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Veripart VPTMKV48W, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!