1. Veripart VPTMKK852

Veripart VPTMKK852 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Veripart VPTMKK852 VPTMKK852. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Veripart VPTMKK852. 

Specificaties Veripart VPTMKK852
MerkVeripart
FabrikantcodeVPTMKK852

Over Veripart VPTMKK852

De Veripart VPTMKK852 is een perfecte aanvulling voor een klein huishouden van 1 tot 2 personen. Deze tafelmodel koelkast biedt flexibiliteit en gemak in het indelen van je koelruimte. Met 2 verstelbare plateaus en 3 deurvakken kun je de koelkast naar wens organiseren. Je kunt moeiteloos ruimte creëren voor grote flessen saus of frisdrank, terwijl kleinere producten gemakkelijk kunnen worden opgeborgen in de kleine deurvakken. Daarnaast wordt er een handig eierrekje meegeleverd om je eieren veilig op te bergen. Deze koelkast is niet alleen praktisch in gebruik, maar ook in onderhoud. Dankzij de afgedekte condensor aan de achterkant van de koelkast kun je jezelf de vervelende taak van het schoonmaken besparen. Minder stofophoping betekent minder onderhoudswerkzaamheden voor jou. Bovendien is er een ruime groentela onderin de koelkast, waar je zonder moeite een grote hoeveelheid spinazie of meerdere zakken macaronigroente kunt bewaren. De Veripart VPTMKK852 is de ideale koelkast voor kleine huishoudens die op zoek zijn naar flexibiliteit, ruimtebesparing en gebruiksgemak. Met zijn verstelbare plateaus, handige deurvakken, eierrekje en ruime groentela, biedt deze koelkast alles wat je nodig hebt om je voedsel op een georganiseerde en efficiënte manier te.

Pluspunten
  • De condensor aan de achterkant van de koelkast is bedekt en hoeft dus niet vrij te blijven van stof. De draairichting van de deur kan worden aangepast.

Minpunten
  • Met energieklasse E is het een niet-energiezuinige koelkast.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Veripart VPTMKK852

Bekijk of de Veripart VPTMKK852 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Veripart VPTMKK852, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!