1. blackfriday
  2. Veripart VPSBS177Z

Veripart VPSBS177Z Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Veripart VPSBS177Z VPSBS177Z. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Veripart VPSBS177Z. 

Specificaties Veripart VPSBS177Z
MerkVeripart
FabrikantcodeVPSBS177Z

Over Veripart VPSBS177Z

In de Veripart VPSBS177Z heb je voldoende ruimte om al je favoriete etenswaren op te slaan. Of je nu houdt van diepvriespizza's, verse pasta of een grote krop sla, deze Amerikaanse koelkast biedt genoeg plaats voor al je wekelijkse boodschappen en meer. Met een capaciteit die geschikt is voor 5 personen of meer, hoef je je nooit zorgen te maken over ruimtegebrek. De Veripart VPSBS177Z is ontworpen met luchtcirculatie in gedachten, waardoor de plaatsing van kaas of vleeswaren geen verschil maakt. De koelkast verdeelt de koude lucht gelijkmatig, zodat het bovenin net zo koel is als onderin. Hierdoor kun je de indeling van de koelkast aanpassen aan jouw wensen en behoeften. Een ander voordeel van deze koelkast is het No Frost-systeem, waardoor je het vriesgedeelte nooit meer hoeft te ontdooien. Dit bespaart je kostbare tijd en energie aan onderhoud. En als er onverwachts bezoek komt, hoef je je geen zorgen te maken. Met de superkoelen en -vriezen functie kun je snel een lading drankjes en hapjes koelen. Na een tijdje schakelt de koelkast automatisch terug naar de normale instelling, zodat je energie bespaart en je etenswaren op de juiste temperatuur blijven.

Pluspunten
  • Dankzij de luchtcirculatie is het op elk plateau even koel. Met een inhoud van 562 liter is het een zeer ruime Amerikaanse koelkast. Dankzij No Frost hoef je het vriesgedeelte nooit te ontdooien.

Minpunten
  • Heeft geen ijsblokjesdispenser voor extra koude drankjes.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Veripart VPSBS177Z

Bekijk of de Veripart VPSBS177Z mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Veripart VPSBS177Z, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!