1. Veripart VPKVC180Z

Veripart VPKVC180Z Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Veripart VPKVC180Z VPKVC180Z. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Veripart VPKVC180Z. 

Specificaties Veripart VPKVC180Z
MerkVeripart
FabrikantcodeVPKVC180Z

Over Veripart VPKVC180Z

De Veripart VPKVC180Z is de ideale koelkast voor grote huishoudens van 5 personen of meer. Met een royale koelruimte van 253 liter en een ruime vriesruimte van 71 liter, biedt deze koelkast voldoende ruimte voor al jouw wekelijkse boodschappen. Dankzij de geavanceerde luchtcirculatie in de koelkast, is het op elk plateau even koel. Hierdoor maakt het niet uit waar je jouw potje jam of je favoriete blok kaas neerlegt, ze blijven altijd perfect gekoeld. En wanneer je veel nieuwe boodschappen hebt gehaald voor het vriesgedeelte, kun je eenvoudig de supervriezen functie inschakelen. Hierdoor daalt de temperatuur tijdelijk, waardoor jouw boodschappen optimaal worden ingevroren en de smaak behouden blijft. Daarnaast hoef je je geen zorgen meer te maken over het ontdooien van het vriesgedeelte, dankzij het handige No Frost systeem. Dit systeem voorkomt ijsvorming en maakt het ontdooien van de vriezer verleden tijd. Zo bespaar je niet alleen tijd, maar ook energie. De Veripart VPKVC180Z is de perfecte combinatie van ruimte, gebruiksgemak en energie-efficiëntie voor de veeleisende huishoudens.

Pluspunten
  • De koelkast heeft een energieklasse D en is daardoor zuinig in gebruik, wat goed is voor het milieu. Dankzij No Frost hoef je het vriesgedeelte nooit te ontdooien. Door de luchtcirculatie is het op elk plateau even koel.

Minpunten
  • Er is geen vershoudzone waarin je jouw verse boodschappen langer kunt bewaren. De koelkast is niet geschikt om te gebruiken in een koude, niet verwarmde omgeving.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Veripart VPKVC180Z

Bekijk of de Veripart VPKVC180Z mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Veripart VPKVC180Z, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!