1. Veripart VPKVC180W

Veripart VPKVC180W Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Veripart VPKVC180W VPKVC180W. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Veripart VPKVC180W. 

Specificaties Veripart VPKVC180W
MerkVeripart
FabrikantcodeVPKVC180W

Over Veripart VPKVC180W

De Veripart VPKVC180W biedt voldoende ruimte voor de boodschappen van een groot gezin. Met een koelruimte van 253 liter en een vriesruimte van 71 liter heb je alle ruimte die je nodig hebt voor je wekelijkse boodschappen. Het unieke luchtcirculatiesysteem zorgt ervoor dat de temperatuur gelijkmatig verdeeld wordt op elk plateau. Dit betekent dat het niet uitmaakt waar je je potje jam of favoriete blok kaas neerlegt, ze blijven allemaal even koel en vers. Als je veel nieuwe boodschappen hebt gekocht die in het vriesgedeelte moeten worden bewaard, hoef je je geen zorgen te maken. Met de supervriesfunctie kun je de temperatuur tijdelijk verlagen, zodat je boodschappen snel en efficiënt kunnen invriezen. Op deze manier behouden ze hun smaak en blijven ze langer goed. En het beste van alles? Dankzij het No Frost systeem hoef je nooit meer het vriesgedeelte te ontdooien. Dit bespaart je niet alleen tijd en moeite, maar zorgt er ook voor dat je voedsel langer vers blijft. Met de Veripart VPKVC180W hoef je je geen zorgen te maken over ruimte, temperatuur en ontdooien. Het is de perfecte koelkast voor grote gezinnen die houden van gemak en kwaliteit.

Pluspunten
  • De koelkast heeft energieklasse D, wat betekent dat hij zuinig is in gebruik en daardoor goed voor het milieu. Dankzij het No Frost systeem hoef je het vriesgedeelte nooit te ontdooien. Dankzij de luchtcirculatie is het op elk plateau even koel.

Minpunten
  • Er is geen vershoudzone waarin je jouw verse boodschappen langer kunt bewaren. De koelkast is niet geschikt voor gebruik in een koude, onverwarmde omgeving.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Veripart VPKVC180W

Bekijk of de Veripart VPKVC180W mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Veripart VPKVC180W, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!