1. blackfriday
  2. Veripart VPKV701

Veripart VPKV701 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Veripart VPKV701 VPKV701. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Veripart VPKV701. 

Specificaties Veripart VPKV701
MerkVeripart
FabrikantcodeVPKV701

Over Veripart VPKV701

De Veripart VPKV701 is de perfecte koelkast voor het energiezuinig bewaren van al jouw boodschappen. Met slechts € 44,- aan jaarlijkse energiekosten bespaar je niet alleen geld, maar ook het milieu. Deze tafelmodel koelkast heeft een handig vriesvak bovenin, ideaal voor het bewaren van diepvriesfruit of een vers halfje brood. Met ruimte voor de boodschappen van 1 of 2 personen, hoef je je geen zorgen te maken over ruimtegebrek. De Veripart VPKV701 zorgt voor gelijkmatige koeling in het gehele koelgedeelte dankzij de efficiënte luchtcirculatie. Of je nu je boodschappen aan de bovenkant of onderin legt, de temperatuur blijft overal constant. Ook het onderhoud is minimaal, want de achterkant van het tafelmodel is afgedekt om te voorkomen dat er stof op de condensor valt. Zo bespaar je niet alleen tijd, maar blijft je koelkast ook langer optimaal presteren. Met de handige led-verlichting in de Veripart VPKV701 kun je zelfs in het donker moeiteloos vinden wat je nodig hebt. Bovendien kun je met de verstelbare plateaus eenvoudig meer ruimte creëren, bijvoorbeeld voor een grote pan soep of andere hoge producten. Kortom, deze energiezuinige en praktische koelkast is een must-have voor iedereen die van gemak en efficiëntie houdt in de keuken.

Pluspunten
  • Heeft een 13-liter klein vriesvak om een half brood en ijsjes te bewaren. De koelkast heeft energieklasse D en is dus energiezuinig en milieuvriendelijk. De condensor aan de achterkant van de koelkast is bedekt en hoeft dus niet stofvrij te worden gehouden.

Minpunten
  • De koelkast is niet geschikt om te worden gebruikt in een koude, niet verwarmde omgeving. Vanwege de bouwkwaliteit van de basisklasse heeft het een kortere levensduur.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Veripart VPKV701

Bekijk of de Veripart VPKV701 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Veripart VPKV701, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!