1. Veripart VPKK143W

Veripart VPKK143W Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Veripart VPKK143W VPKK143W. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Veripart VPKK143W. 

Specificaties Veripart VPKK143W
MerkVeripart
FabrikantcodeVPKK143W

Over Veripart VPKK143W

Met de Veripart VPKK143W 1-deurs koelkast heb je volledige vrijheid om je koelkast naar wens in te delen. De plateaus zijn namelijk in hoogte verstelbaar, waardoor je gemakkelijk ruimte kunt maken voor een verfrissende kan limonade tijdens de warme zomermaanden. Deze koelkast is rechttoe rechtaan, maar biedt toch alle nodige functies. Bewaar je broccoli en verse aardbeien in de handige groentelade onderin. Daarnaast is er voldoende ruimte in het onderste deurvak voor grote drinkpakken. In de 3 deurvakken daarboven is er genoeg plek voor meerdere potjes pesto, sambal en andere sauzen. Met een inhoud van 242 liter is deze koelkast perfect geschikt voor de boodschappen van een huishouden van 3 tot 4 personen. En als de deurrubbers versleten zijn, kun je ze eenvoudig vervangen, zodat de koelkast nog langer meegaat. De Veripart VPKK143W 1-deurs koelkast biedt niet alleen flexibiliteit in indeling, maar heeft ook een strak en modern design dat perfect in elke keuken past. Dankzij de verstelbare plateaus kun je de ruimte optimaal benutten en zijn er geen beperkingen bij het opbergen van je favoriete snacks en drankjes. De groentelade onderin zorgt ervoor dat je groenten en fruit langer vers blijven. Het onderste deurvak biedt voldoende ruimte voor al je grote drinkpak.

Pluspunten
  • De draairichting van de deur kan worden aangepast.

Minpunten
  • Bij het bewaren van je boodschappen is de kwaliteit van het koelen met een basisklasse minder goed.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Veripart VPKK143W

Bekijk of de Veripart VPKK143W mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Veripart VPKK143W, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!