1. blackfriday
  2. Veripart VPIBKV122

Veripart VPIBKV122 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Veripart VPIBKV122 VPIBKV122. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Veripart VPIBKV122. 

Specificaties Veripart VPIBKV122
MerkVeripart
FabrikantcodeVPIBKV122

Over Veripart VPIBKV122

Met de Veripart VPIBKV122 kun je moeiteloos je favoriete ijs, diepvriesfruit en frituursnacks invriezen. Het handige vriesvak bovenin de inbouw koelkast biedt hiervoor de perfecte opslagruimte. Naast het vriesvak zijn er nog verschillende plateaus waarop je de boodschappen van 3 tot 4 personen kunt bewaren. En wanneer je wat extra ruimte nodig hebt voor bijvoorbeeld een kan limonade of een pan met overgebleven soep, kun je gemakkelijk wat aanpassingen doen. Wat deze koelkast extra speciaal maakt, is de smart modus. Deze zorgt ervoor dat de koelkast automatisch wordt aangepast aan de omgevingstemperatuur in jouw keuken, waardoor je boodschappen langer vers blijven. En als je graag verse producten van de markt haalt, dan is er de super modus. Met deze modus kun je tijdelijk de koeltemperatuur verlagen, zodat je groente en fruit sneller kunnen afkoelen en langer vers blijven. Met de Veripart VPIBKV122 haal je niet alleen een praktische inbouw koelkast in huis, maar ook een slimme en efficiënte oplossing voor het bewaren van al je etenswaren. Of je nu ijsliefhebber bent of graag verse producten gebruikt, deze koelkast biedt de perfecte oplossing voor al je koel- en vriesbehoeften.

Pluspunten
  • Het heeft een klein vriesvak van 14 liter om een diepvriespizza en ijsjes in te bewaren. De draairichting van de deur kan worden aangepast.

Minpunten
  • Heeft geen koelkast waarin je jouw verse boodschappen langer bewaart.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Veripart VPIBKV122

Bekijk of de Veripart VPIBKV122 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Veripart VPIBKV122, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!