1. blackfriday
  2. Tristar VS-3920 4,5 Liter

Tristar VS-3920 4,5 Liter Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Tristar VS-3920 4,5 Liter VS-3920. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Tristar VS-3920 4,5 Liter. 

Specificaties Tristar VS-3920 4,5 Liter
MerkTristar
FabrikantcodeVS-3920

Over Tristar VS-3920

Met de Tristar VS-3920 4,5 Liter bereid je moeiteloos gezonde gerechten zonder urenlang in de keuken te hoeven staan. Voeg simpelweg de ingrediënten toe en de slowcooker doet de rest. Dankzij de langzame garing in de slowcooker blijven alle voedingsstoffen optimaal behouden. Je kunt bijvoorbeeld genieten van heerlijk mals vlees dat langzaam is gegaard, of een smaakvolle stoofschotel voor 4 à 5 personen. Met het handige digitale scherm kun je de slowcooker eenvoudig bedienen. Stel de gewenste temperatuur in en kies de bereidingstijd, tot wel 20 uur lang. Zodra het gerecht klaar is, schakelt de slowcooker automatisch over naar de warmhoudstand, waardoor je eten altijd op de juiste temperatuur blijft. Bovendien is de keramische binnenpan uitneembaar en kun je deze eenvoudig reinigen in de vaatwasser. Met de Tristar VS-3920 4,5 Liter hoef je nooit meer urenlang te koken om een smaakvolle maaltijd op tafel te zetten. Laat de slowcooker het werk doen terwijl jij je tijd besteedt aan andere dingen. Geniet van gezonde en heerlijke gerechten, bereid met gemak en behoud van voedingsstoffen.

Pluspunten
  • Met de timer weet je precies wanneer de slowcooker klaar is en hoef je het niet zelf in de gaten te houden. Dankzij de glazen deksel kun je het kookproces nauwlettend in de gaten houden. Je kunt de binnenpan eenvoudig in de vaatwasser reinigen.

Minpunten
  • De slowcooker heeft geen timerfunctie en begint dus direct met koken zodra je hem aanzet.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Tristar VS-3920 4,5 Liter

Bekijk of de Tristar VS-3920 4,5 Liter mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Tristar VS-3920, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!