1. blackfriday
  2. Tristar RA-2996

Tristar RA-2996 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Tristar RA-2996 RA-2996. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Tristar RA-2996. 

Specificaties Tristar RA-2996
MerkTristar
FabrikantcodeRA-2996

Over Tristar RA-2996

Met de Tristar RA-2996 gourmetset kun je heerlijke mini-pannenkoeken of crêpes bakken, dankzij de ronde vorm van de bakplaat. Deze gourmetset heeft een ovale vorm, wat erg handig is omdat iedereen zo dicht bij zijn eigen pannetje kan zitten. Je kunt eenvoudig de temperatuur instellen met behulp van de draaiknop aan de voorkant van de gourmetset. Dankzij het vermogen van 1.200 watt is de set binnen no-time op de juiste temperatuur. Het temperatuurlampje brandt rood wanneer de set warm genoeg is. Met het raclette pannetje kun je eenvoudig een eitje bakken of uienringen bereiden voor je cheeseburger. Dankzij de antislipvoetjes blijft de gourmetset stevig op de eettafel staan tijdens het gebruik. En wanneer je klaar bent met eten, kun je de raclette pannetjes gewoon in de vaatwasser zetten. Geniet van een gezellige en smaakvolle avond met de Tristar RA-2996 gourmetset!

Pluspunten
  • Dankzij de ronde vorm op de bakplaat kun je ook mini pannenkoeken of crêpes bakken. Het gourmetstel is snel op temperatuur dankzij het vermogen van 1.200 watt. Na gebruik reinig je de losse pannetjes in de vaatwasser.

Minpunten
  • De bakplaat kan niet worden verwijderd, dus reinigt u deze met de hand na gebruik.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Tristar RA-2996

Bekijk of de Tristar RA-2996 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Tristar RA-2996, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!