1. blackfriday
  2. Tristar RA-2736

Tristar RA-2736 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Tristar RA-2736 RA-2736. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Tristar RA-2736. 

Specificaties Tristar RA-2736
MerkTristar
FabrikantcodeRA-2736

Over Tristar RA-2736

Met de Tristar RA-2736 gourmetstel is het een fluitje van een cent om heerlijke mini pizza's te bakken, vooral dankzij de handige meegeleverde deegsnijder. Je plaatst eenvoudig de snijder op een stuk deeg, waardoor je een perfect vierkante vorm krijgt voor je pizza. Vervolgens kun je het deeg beleggen met je favoriete ingrediënten, zoals smaakvolle champignons, knapperige stukjes spek of sappige olijven. Dit gourmetstel is uitgerust met een krachtig vermogen van 1.300 watt, waardoor het snel opwarmt en je binnen no-time aan de slag kunt. Je kunt de temperatuur van het gourmetstel eenvoudig aanpassen met behulp van de handige draaiknop. Zo kun je de temperatuur hoger instellen wanneer je vis of vlees aan het bakken bent, en juist zachter wanneer je groenten aan het grillen bent. De grillplaat is voorzien van een hoogwaardige antiaanbaklaag, waardoor je tijdens het grillen slechts een minimale hoeveelheid olie of boter hoeft te gebruiken. Na het genieten van je heerlijke maaltijd is het schoonmaken van de Tristar RA-2736 een fluitje van een cent. Je kunt eenvoudig de bakplaat, pannetjes en spatels afnemen met een vochtige doek, waardoor je geen gedoe hebt met het schrobben van hardnekkig aangekoekte etensresten. Met de Tristar RA-2736 haal je een veel.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde deegsnijder kun je ook een mini-pizza bakken in het pannetje. Het gourmetstel is snel op temperatuur dankzij het vermogen van 1.300 watt. Je kunt de temperatuur gemakkelijk instellen dankzij de regelbare thermostaat.

Minpunten
  • De gourmetset heeft een aardige grootte en is daardoor moeilijker op te bergen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Tristar RA-2736

Bekijk of de Tristar RA-2736 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Tristar RA-2736, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!