1. blackfriday
  2. Tristar GR-2864

Tristar GR-2864 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Tristar GR-2864 GR-2864. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Tristar GR-2864. 

Specificaties Tristar GR-2864
MerkTristar
FabrikantcodeGR-2864

Over Tristar GR-2864

Met de Tristar GR-2864 maak je niet alleen heerlijke tosti's, maar je grilt er ook vlees en groente mee. Door de contactgrill helemaal open te klappen, gebruik je de contactgrill namelijk ook als grillplaat. Of je nu zin hebt in een knapperige tosti of een perfect doorbakken biefstuk, met de draaiknop aan de zijkant stel je eenvoudig de temperatuur in tot wel 225 ℃. En dankzij de antiaanbaklaag blijven ingrediënten niet aan de plaat kleven, waardoor het schoonmaken nog sneller gaat. De Tristar GR-2864 is voorzien van 5 temperatuurstanden, waardoor je volledige controle hebt over de bereiding van je gerechten. Wil je een heerlijk gegrilde tosti met een knapperige korst? Draai de temperatuur dan omhoog. Heb je liever een sappige biefstuk die perfect medium-rare is? Dan stel je de temperatuur lager in. Met de handige indicator weet je altijd precies wanneer de grill de juiste temperatuur heeft bereikt. Het groene lampje geeft aan dat de grill klaar is om te gebruiken volgens de door jou ingestelde temperatuur. Daarnaast is de Tristar GR-2864 ook nog eens erg gemakkelijk schoon te maken. De antiaanbaklaag zorgt ervoor dat ingrediënten niet aan de plaat blijven kleven. Met de bijgeleverde spatel haal je eenvoudig restjes kaas weg, waardoor het schoonmaken nog sneller gaat. Zo geniet je niet alleen van heerlijke gere.

Pluspunten
  • Om vlees snel aan te braden voor een lekker krokant randje, stel je de contactgrill in op 225 °C. Met de 5 standen kun je de grill nauwkeurig afstemmen op jouw bereiding. De zwevende topplaat oefent aan alle kanten evenveel druk uit op de ingrediënten voor een gelijkmatige gaarheid.

Minpunten
  • De bakplaten kunnen niet verwijderd worden en zijn daardoor moeilijker schoon te maken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Tristar GR-2864

Bekijk of de Tristar GR-2864 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Tristar GR-2864, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!